Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Όχι κι έτσι!

Όχι κι έτσι ρε παιδιά! Να προσπαθεί ο Παναθηναϊκός με Νίνη, Λέτο και Σισέ να βάλει γκολ και με μια στραβοκλωτσιά του Γιάχιτς να βάζει γκολ ο Λυμπερόπουλος! Ε όχι! Δεν το δέχομαι! Δύο γκολ ο Λυμπερόπουλος απέναντι στον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ με το ένα πόδι στον τελικό Κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες φάνηκε να είναι κάπως...
 πιο συγκρατημένες στην επίθεση και να προσέχουν στην άμυνα και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Λυμπερόπουλος χτύπησε μια με προβολή και μια με απευθείας φάουλ (η μπάλα βρήκε στο τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα).

Ο Παναθηναϊκός της Κυριακής δεν κατέβηκε στο γήπεδο, αλλά και ο Φερέιρα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης της ήττας, καθώς ο Χριστοδουλόπουλος έμεινε στο πάγκο και έπαιξε ο Μαρίνος, που εντάξει είναι φιλότιμος, αλλά μέχρι εκεί.
Η ΑΕΚ δεν έδειξε κάτι σπουδαίο, αλλά είχε μια καλή άμυνα και αξιοποίησε τις ευκαιρίες της με τον Λυμπερόπουλο στην επίθεση.
Κύπελλο είναι, όπως η ΑΕΚ έκανε το 0-2, έτσι και ο ΠΑΟ μπορεί να πράξει το ίδιο στον επαναληπτικό. Στο ίδιο γήπεδο θα είναι!
Βαρόμετρο ο Σισέ, το ξέρουν όλοι. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει χτες και ο Παναθηναϊκός κόλλησε επιθετικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India