Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Επανέναρξη του championnat de France

 Μετά το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή στη Γαλλία, οι ομάδες μπαίνουν ξανά στις μάχες για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
 Η Λιλ είναι η πρωταθλήτρια χειμώνα και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους της κορυφής. Όσο για την μάχη της παραμονής η Αρλ έχει σχεδόν χαιρετήσει, καθώς βρίσκετε στην τελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς.
 Ας δούμε όμως τέσσερα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής που διεξάγεται το Σάββατο, εκτός από το ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Μπορντό
που θα γίνει την Κυριακή.

Marseille - Bordeaux
 Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό της Μαρσέιγ με τη Μπορντό που θα γίνει την Κυριακή. Δίκαια φαβορί θεωρούνται οι πρωταθλητές, αλλά η Μπορντό παραμένει μια αξιόλογη αντίπαλος για όλους. Θα σημειώσω επίσης ότι στα 5 τελευταία τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα...

οι γηπεδούχοι έχουν 4 ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι 5 ισοπαλίες.

Nice - Lille
 Η Νις υποδέχεται την πρωτοπόρο Λιλ που εντυπωσίασε στον πρώτο γύρο, σ’ ένα παιχνίδι που και οι δυο θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς όμως λόγους. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται με πολλές αδυναμίες κυρίως στο επιθετικό κομμάτι αφού έχουν πετύχει μόλις 14 τέρματα, επίδοση που είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία μέχρι στιγμής. Οι φιλοξενούμενοι με μόνο 2 ήττες σε 18 παιχνίδια και έχοντας την πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία με 33 γκολ στο ενεργητικό τους, σίγουρα είναι το φαβορί. Ιδικά αν ανοίξουν νωρίς το σκορ. Βέβαια θα αναφέρω ότι και το σύνδρομο υψοφοβίας καραδοκεί.    

Paris S.G. - Sochaux
 Οι πρωτευουσιάνοι μετά από δυο συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα υποδέχονται την πολύ κακή εκτός Σοσό. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πολύ δυνατοί φέτος και θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι εκτός είναι απογοητευτικοί μέχρι στιγμής με 7 ήττες στα 9 παιχνίδια, δηλαδή τις περισσότερες ήττες μαζί με την Αρλ.

Lyon – Lorient
 Νίκη θέλει και η Λυών απέναντι στην Λοριάν για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και αναμένετε να τους πιέσουν πολύ. Δύσκολο το έργο για τους φιλοξενούμενους που στις δυο τελευταίες εξόδους τους έφαγαν 9 γκολ.

 Οι επίδοξοι πρωταθλητές θέλουν νίκες για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India