Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά εύκολα

Το εύκολα είναι σχετικό. Σχετικό, γιατί αν ο Εργοτέλης ήταν λίγο σοβαρότερος, το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό χτες. Ο Παναθηναϊκός βρήκε δίχτυα με κεφαλιές τον Ζιλμπέρτο και Καντέ, αλλά ο Εργοτέλης έκανε παιχνίδι με την μπάλα κάτω και δεν ήταν λίγες οι φορές που απείλησε την «χαλαρή» άμυνα του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός είχε το γρήγορο γκολ. Αυτό ήταν που έκανε την διαφορά χτες. Ο Σισέ δεν φάνηκε σε καλή μέρα, ο Λέτο ήταν στον πάγκο (για να είναι 100% καλά με ΑΕΚ) και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρία...

Ο Εργοτέλης από την άλλη μεριά, έπαιζε γρήγορα στην επίθεση με Ρομάνο-Βερπακόφσκις και μπορούσε να κάνει τη ζημιά, αλλά είτε οι δύο προαναφερθέντες έκαναν λάθος στην τελική προσπάθεια, είτε ο Μπουντιμίρ αστοχούσε. Ο τελευταίος ήταν σε πολύ κακή μέρα, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες, με το τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος που απέκρουσε ο Τζόρβας και το άστοχο πλασέ από τα 2 μέτρα στο τέλος του παιχνιδιού, να είναι highlights για αστεία βίντεο!
Ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε να έχει κάποια βελτίωση. Σίγουρα οι παίκτες του σκεφτόταν το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και πάλι, αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πάρει Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στις ειδικές συνθήκες που διεξάγεται το φετινό. Καλύτερα να τα δώσουν όλα στο Κύπελλο. Τίτλος είναι και αυτός.


ΥΓ. Γκοβού, λυπήσου μας! Κάτσε στο πάγκο μόνος σου! Χριστοδουλόπουλε, καλό το κουβάλημα της μπάλας, αλλά να καταλήγουμε και κάπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India