Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Skoda Ξάνθη: Η μόνη μου ομάδα.

Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα και οι φήμες για υποβιβασμό στον πρώτο γύρο να οργιάζανε, αλλά ο Πανόπουλος είχε διαφορετική άποψη. Ο μεγάλος τιμονιέρης της ομάδας την τελευταία 20-ετία όχι μόνο έχει καταφέρει να την αναδείξει σαν καλύτερη επαρχιακή ομάδα στην συνείδηση του ποδοσφαιρόκοσμου αλλά δόμησε τις βάσεις (γήπεδο, φυτώρια παιχτών και εγκαταστάσεις) ώστε η ομάδα να έχει βλέψεις για λαμπρό μέλλον.

Μπορεί εκείνη η ισοπαλία με τον Ηρακλή στα Πηγάδια να οδήγησε στην παραίτηση Παράσχου αλλά ο Πανόπουλος...
 σαν έμπειρος παράγοντας εμπιστεύτηκε την ομάδα στα χέρια του φέρελπι Νίκου Παπαδόπουλου που αποδείχτηκε λίρα 100.

Η Ξάνθη σήμερα φιγουράρει στην 9η θέση με 24β (5η στον 1ο γύρο). Το αξιοσημείωτο είναι οτι οι βαθμοί είναι μοιρασμένοι στους εντός και εκτός αγώνες. Η έδρα, με λίγα λόγια, δεν είναι απόρθητο κάστρο και η αντεπίθεση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τακτική της ομάδας. Δεν κάνει πολλά over, έχει μόνο 5. Δεν διανύει και την καλύτερη της φόρμα καθώς μετά την νίκη επί του Άρη στο Βικελίδης έχει χάσει τα επόμενα 3 ματς.

Είναι σκληρή ομάδα, αμυντικογενής, επιθετικά στηρίζεται στο ατομικό ταλέντο, οι γραμμές της έχουν συνοχή και μικρή απόσταση, αναπτύσσεται κυρίως από τα πλάγια με Μαρσελίνιο και Κατόνγκο που κάνει και τα περισσότερα σουτ. Αιχμή της επίθεσης ο Ποε. 

Το Σάββατο αντιμετωπίζει την ασταθέστατη ΑΕΚ στα Πηγάδια, που όταν φεύγει από την Αθήνα μεταλλάσσεται προς το χειρότερο.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India