Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Superleague 20η αγωνιστική-1η πράξη

Ηρακλής - Κέρκυρα (17:15 Nova)
Το ματς αυτό έχει προηγούμενα κυπέλλου. Ισοδύναμες φαινομενικά οι δύο ομάδες με τα αναμεταξύ τους αποτελέσματα ισόπαλα και τη βαθμολογική συγκομιδή τους να διαφέρει 1β (+1β η Κέρκυρα). Ο γηπεδούχος δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση καθώς έρχεται από 3 σερί ήττες. Έχει θέμα στην επίθεση, δεν σουτάρει (3ος από το τέλος), κάνει πολλά άστοχα γεμίσματα ενώ έχει και τις περισσότερες αποβολές στη λίγκα. Ο Ουζουνίδης επιλέγει αργό τέμπο, τα πλάγια του έχουν ποιότητα και στα εντός η ομάδα είναι πολύ δυνατή.
Ο φιλοξενούμενος έρχεται από νίκη. Είναι εύστοχος στην τελική προσπάθεια, αλλά δεν...
 σουτάρει και δεν πατάει αντίπαλη περιοχή. Είναι πρώτος σε αποκρούσεις και πιέζει ψηλά με αποτέλεσμα να κλέβει πολλές μπάλες και να βγαίνει στην κόντρα. Το ματς πάει για λίγα γκολ και η νίκη επιβάλλεται και για τους δύο.

Ξάνθη - ΑΕΚ (19:30 Nova)
Στα Πηγάδια η Ξάνθη αναζητά την νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Για την Ξάνθη τα είπαμε εδώ. Η ΑΕΚ από την άλλη μου θυμίζει μηχανάκι με μία ταχύτητα, λάδια-βενζίνες μαζί και στο γκάζι είμαι ομαδάρα και στο φρένο σέρνομαι. Σουτάρει, παίζει με πάσες, κάνει γεμίσματα, έχει τις κεφαλιές αλλά στα εκτός είναι χάλια μαύρα. 7 ήττες έχει ο δικέφαλος του νότου, οι 6 είναι μακριά από την έδρα του.Με 3 μόλις εκτός έδρας νίκες, η Ένωση όσα βάζει... τρώει!

ΠΑΟ - Εργοτέλης (19:30 Nova)
Για αυτό το ματς δεν έχω να πω πολλά παρά μόνο ότι ο Εργοτέλης κάνει καλές εμφανίσεις στα εκτός, χωρίς αυτό να λέει και κάτι. Αύριο τα υπόλοιπα ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India