Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Κυπριακό πρωτάθλημα: Ανασκόπηση 17ης αγωνιστικής.

Στα πλακωτά έχουμε και λέμε....
ΑΠΟΠ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
Ένα γκολ ρε παιδιά. Ο γηπεδούχος πληρώνει την επιθετική του ακαρπία. Στάθηκε καλά αλλά δεν σκόραρε. Από σήμερα οι μεταγραφές και η μετατροπή του σε ποδοσφαιρική εταιρεία έχουν τον πρώτο λόγο. Η Ομόνοια καλά το πάει. Σκόραρε ο Κωνσταντίνου (ο γνωστός) και περιμένει την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ για να χτυπήσει τίτλο.

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΠ 5 -1
Τα λόγια είναι περιττά. +4 από την Ομόνοια και όλα θα κριθούν στο αναμεταξύ τους μας. ΑΕΠ και ψυχολογική ανάταση είναι χέρι-χέρι και σφιχτά. Η αγωνία για την παραμονή παίρνει παράταση...


ΑΛΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2 -3
Σουτ και γκολ ήταν το ματς. Οι γηπεδούχοι τα έχωσαν για τον Νταρίο αλλά δεν γεύτηκαν την χαρά της νίκης. απογοητευμένος ο Σουμ καθώς η προτελευταία θέση δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ο Απόλλων σκαρφάλωσε στην 4η θέση και κοιτάει το επόμενο ματς (ΑΠΟΕΛ για κύπελλο).

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ 0-1
Τσαφ τσούφ... η ΑΕΚ περνά. 3η με 33β και  τους διώκτες της πολύ πίσω, η Ευρώπη μοιάζει τόσο κόντα. Το ματς στο Δασάκι δεν έτρεφε δάφνες και το γκολ στο 74΄ έκρινε την αναμέτρηση.

ΕΡΜΗΣ - ΔΟΞΑ 2-1
Ξεκαθάρισμα. Ο Ερμής ξεκόλλησε ελαφρώς από τον πάτο και έστειλε την Δόξα άδοξα στα τάρταρα της βαθμολογίας. Στη Δόξα ο προπονητής αναζητείται ακόμη ενώ το μάρμαρο για την ήττα θα πληρώσει και η διαιτησία με πυρά εναντίον της για άδικο πέναλντι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2-2
Όλα Χ. Ο γηπεδούχος ήθελε κάτι παραπάνω, ο φιλοξενούμενος άστα να πάνε. Τα λεφτά είναι αναγκαία πλέον για την ομάδα της Λευκωσίας ενώ η Ανόρθωση κάνει τα πάντα να μείνει και εκτός Ευρώπης καθώς βρίσκεται στην 5η θέση ισόβαθμη (23β) με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΛ - ΕΝΠ
Σήμερα αυτό ματς. Η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να πιάσει τον συμπολίτη Απόλλων στην 4η θέση. Η ΕΝΠ είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς δεν θέλει πλεχτεί σε δυσάρεστα σενάρια παραμονής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India