Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: IRAKLIS-KERKYRA 1

Καλημέρα σε όλους σας
   Θα αρχίσω με το g/g στον αγώνα της Έβερτον με την Τσέλσι, καθώς το σημείο ευνοείται πολύ από την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι δύο ομάδες.
   Από την Γερμανία θα πάω με  την νίκη για την Μπάγερν στον εκτός έδρας αγώνα της, με την Βέρντερ. Η Βέρντερ είναι σε άθλια κατάσταση, και μόλις που κρατιέται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με τους παίκτες να έχουν μεγάλη κόντρα με την τεχνική τους ηγεσία. Από την άλλη...
οι Βαυβαυροί έχουν μεγάλη ευκαιρία να δραπετεύσουν με το διπλό, που θα τους φέρει για πρώτη φορά στην τρίτη θέση , μετά την ήττα του Αννόβερο εχθές, και με κρυφές βλέψεις για πιο ψηλά. Εκείνο που με φοβίζει λίγο είναι η όχι καλή παρουσία της Μπάγερν εκτός έδρας.
   Ακόμα μία επιλογή από την Γερμανία, θα είναι η νίκη για την Σάλκε απέναντι στην Χοφενχάιμ. Η Σάλκε έχει βρει ρυθμό που θα της επιτρέψει να διεκδίκηση την έξοδο της στην Ευρώπη, και αν μπορέσει να παλέψει, για να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στο champions league, ενώ η Χοφενχάιμ δεν μπήκε καλά την νέα χρονιά και οι αλλαγές στο ρόστερ της φαίνεται να της δημιουργούν πρόβλημα.
   Επόμενος σταθμός μου η Σκωτία, όπου θα προτιμήσω τους Χάρτς, στον εντός έδρας αγώνα τους με την Σέντ Τζόνσον, καθώς πιστεύω ότι η συντριβή από την Σέλτικ ήταν προϊόν μιας κακής εμφάνισης, και όχι κακής ομάδας. Είναι ανώτερη της αντιπάλου της και θα το δείξει μέσα στο γήπεδο.
   Από την ίδια χώρα αλλά από άλλη κατηγορία η επόμενη επιλογή μου, η οποία είναι το διπλό της Μπρέχιν επί της Νταμπάρτον, καθώς έχω μία ομάδα αήττητη και με καλύτερη συγκομιδή  εκτός έδρας,να αγωνίζεται στην έδρα του τελευταίου της κατηγορίας.
   Φεύγω από την Σκωτία για να έρθω στην πόλη μας, να στηρίξω τον Ηρακλή. Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά ο Γηραιός παίζει πάρα πολλά,στο σημερινό ματς, καθώς και στα επόμενα δύο, και τα περιθώρια για απώλειες είναι σχεδόν μηδενικά, γιαυτό και δεν νομίζω να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.
   Στην Ισπανία τώρα έχω την ίδια επιλογή σε δύο αγώνες, και είναι το g/g στις αναμετρήσεις Λεβάντε-Χετάφε και Σοσιεδαδ-Αλμερία, καθώς αυτό που υποδεικνύει τόσο το ένστικτο μου όσο και τα δεδομένα.
   Στο λιμάνι του Σαουθάμπτον, θα προτιμήσω το over στον αγώνα της τοπικής ομάδος με την Μαν.Γ για το κύπελλο, καθώς δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο το απόγευμα για την Μαν.Γ.
   Στην Γαλλία τώρα όπου θα προτιμήσω το προφανές σημείο που δεν είναι άλλο από το διπλό για την Παρί επί της Αρλ αλλά και το over, καθώς η φετινή σοβαρή Παρί θα περάσει και εύκολα,νομίζω. Αυτοί της Αρλ γιατί ανεβήκανε και χάσανε μία χρονιά, δεν κατάλαβα.
   Τελευταία μου επιλογή θα είναι το g/g στον αγώνα της Κατάνια με την Μίλαν, διότι δεν γνωρίζω την αγωνιστική συμπεριφορά της γηπεδούχου με τον καινούργιο προπονητή και τι φιλοσοφία θα περάσει στην ομάδα για τον συγκεκριμένο αγώνα,καθώς η Κατάνια είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την θέση που οδηγεί στην παρακάτω κατηγορία.
Καλή επιτυχία σε όλους σας.
everton-chelsea  g/g
werder-bayern  2
schalke-hoffenheim  1
hearts-st.johnstone  1
dubarton-brechin    2
iraklis-kerkyra        1
levante-getafe        g/g
sociedad-almeria  g/g
southampton-man.u  0ver
arles-paris                2
arles-paris             over
catania-milan          g/g

Τριάδα 1η   scalke-hoffenheim  1 (1.83)         
                   arles-paris              over (1.9)
                    levante-getafe      g/g (1.66)

               Απόδοση              5.77

Τριάδα 2η   iraklis-kerkyra 1 (2.1)
                  arles-paris        2 (1.45)
                 sociedad-almeria g/g (1.72)

              Απόδοση      5.2

Tριάδα 3η catania-milan  g/g (2.0)
                 dubarton-brechin 2 (1.75)
                everton-chelsea  g/g (1.8)

             Απόδοση        6.3




















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India