Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τι superleague....τι no-goal-league!

Θα καταρρεύσω!!!!
Άλλο ένα τρελό ποδοσφαιρικό ΣΒΚ ολοκληρώθηκε και τα δίχτυα ακόμη ράβονται από τα πολλά γκολ που μπήκαν. 10 ολόκληρα γκολ κυρίες και κύριοι και η παραγωγικότητα πήρε αγκαζέ το θέαμα και δως του στην ανηφόρα. Ντέι γαϊδαράκο ντέι!!!

Αφού άκουσα, αφού διάβασα, αφού είδα, είπα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο superleague οικοδόμημα... 


Ο Ηρακλής, 543 ματς να παίξει με την Κέρκυρα όλα Χ θα λήξουν! Τυχαίο...δεν νομίζω! Η μόνη απειλή ήταν ο "έλα Σολτάνι" κατ' εμέ! Μαρίνο Μαρίνο....Μαρίνο, i see you...
 pale!!!
Για την ΑΕΚ τι να πω? Έχει τρελάνει τους bookers με την κυκλοθυμικότητα της!  Καλύτερος παίκτης της ο αιωνόβιος Λύμπε! Στην Ξάνθη αυτή η ήττα ξαναέφερε προβληματισμό.
Για το ΠΑΟ -Εργοτέλης τα είπε ο elpis cameraman εδώ.  Να προσθέσω οτι αυτός ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύτερος από πριν.
Τα 2 αστέρια συγκρούστηκαν και η πλάση τυφλώθηκε! Απογοητεύτηκα, περίμενα να δω κάτι σε αυτό το ματς αλλά, πάπαλα! Τι είδες εσύ ρε Δερμιτζάκη και είπες ότι έγινε ένα καλό ματς?
Η Καβάλα κέρασε ακανέδες στο 90 στους Νεοσμυριώτες που είναι άλλη ομάδα μετά τις αλλαγές. Δίκαια, άδικα...οι βαθμοί μοιράστηκαν!
Η Λάρισα σούζα πάλι, έβαλε από κάτω τα Σέρρας και κυνηγάει το θαύμα. Αν κάνει το 2πλο στας Τρίπολες τότε έχει κάνει το μισό βήμα της παραμονής! Στα Σέρρας τι κάνουν? Πέτρο what are you doing?
Για το φιλικό στο Βόλο δεν έχω να πω τπτ...
Στα δικά μας... μία είναι η αλήθεια και πολλές οι δικαιολογίες. Αν μπορούσε κάποιος από τους δύο... θα κέρδιζε! Κανένας δεν είχε τακτική και κανένας δεν έκανε οικονομία δυνάμεων! Ατάλαντος επιθετικά ο Άρης, κακός ο ΠΑΟΚ που διασώθηκε από από τις 3-4 καλές μονάδες του. Είναι αστείο να δηλώνεις οτι η μπάλα δεν έμπαινε γκολ όντας η χειρότερη επίθεση της Ευρώπης και είναι αστείο να λες οτι έκανες οικονομία δυνάμεων σε ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ. Ας έβαζες ένα γρήγορο γκολ και μετά ας χαλάρωνες!

Ντροπιάζετε την ιστορία των συλλόγων! Χωρίς λεφτά και μόνο με τις φανέλες, χαΐρι δεν έχει!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India