Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Καλή χρονιά σε όλους!

Καλή χρονιά σε όλους...
Εύχομαι το σπουδαιότερο από τα ασήμαντα πράγματα στην ζωή δηλαδή το ποδόσφαιρο, να μας γεμίζει ευχάριστα τον χρόνο μας και φέτος.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αφού τελικά ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο από τη ΑΕΚ υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην αλλάξει κατηγορία η ομάδα..


  Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έχει ενισχυθεί ήδη με δυο μεταγραφές, τον  Σλοβένο τερματοφύλακα Τσοντοφάλσκι και τον Κονγκολέζο (με ολλανδικό διαβατήριο) επιθετικό, Ζοέλ Τσιμπάμπα. Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται από την ομάδα ο τερματοφύλακας Βιέρα , ο γερόλυκος Γκέρεμι καθώς και οι επιθετικοί  Αμπουχατζιρα και Μακίνουα.
 Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στην Λάρισα το άρθρο του Βασίλη Σαμπράκου στην Εξέδρα (δες εδώ), προσωπικά πιστεύω πως τα σχόλια περιττεύουν...
Στα αγωνιστικά...  ο Μετίν Τουμέρ έπαιξε ξύλο με τον Κουζέν στην προπόνηση της ΑΕΛ για μια πετσέτα αλλά και οι δυο θα δώσουν κανονικά το παρών στο ματς με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΛ πρέπει οπωσδήποτε να πάρει βαθμούς και γρήγορα αν θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας ενώ είναι πιθανόν ο προπονητής της, Γιέρν Άντερσεν να χρησιμοποιήσει σύστημα Ρεχάγκελ (3-4-3) με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς ενώ ιδιαίτερες απουσίες εκτός από τον μέσο, Ρομέου δεν υπάρχουν. 

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, παρόλο αυτά θα  δοκίμαζα το Χ,  αν και όποιος απλά πάει κόντρα την ΑΕΛ, από την αρχή της χρονιάς μόνο κερδισμένος είναι τώρα.

2 σχόλια:

charalampos είπε...

Καλή Χρονιά deduzo. Ουσιαστικό το αρθρο σου και τα "στημένα" φαίνεται να μονοπωλούν και πάλι. Πολιτιστική παρακμή φίλε!
Πολλοί νταβάδες μαζεύτηκαν και ζορίζουν την καθημερινότητα του κοσμάκι από κάθε μπάντα...

Unknown είπε...

Πολύ καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι με τα στημένα φιλαράκι… Δεν ήρθε η ανάκαμψη (το αντίθετο μάλιστα) και τώρα Καβάλα… Λιγοστεύουν τα παιχνίδια…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India