Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ: 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ CAMPIONATO

 Άλλη μία αγωνιστική στην γείτονα χώρα, όπου απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπυ, αλλά έχω ξεχωρίσει κάποια από τα ματς.
  
ΡΟΜΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: Η Ρόμα μετά την μεγάλη νίκη (αλλά αιματοβαμένη ) επί της Λάτσιο, είναι με ανεβασμένη ψυχολογία, και θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα μέσα στην έδρα της. Από την άλλη το Κάλιαρι είναι σχετικά βολεμένο στην μέση της βαθμολογίας, χωρίς βλέψεις...  
προς τα πάνω, αλλά δεν νομίζω ότι και θα κινδυνέψει. Μάλλον νίκη εύκολη για Ρόμα.
   ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ: Τι να πει κανείς για την Ουντινέζε η οποία έχει βάλει στα τελευταία 5 ματς 14 γκολ. Αγώνας ο οποίος οδεύει προς το εύκολο g/g, καθώς και η Ίντερ είναι σε άνοδο, και από την άλλη σαφώς είναι καλύτερη ομάδα, κάτι που με οδηγεί προς τα δεξιά και την νίκη για την Ίντερ.
   ΜΠΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ: Τεστ είναι αυτό για την Νάπολι, καθώς αν δεν καταφέρει να νικήσει το ναυάγιο του Μπάρι, την ντροπή της κατηγορίας, τότε θα μου δείξει ότι έχει κόμπλεξ. Για ανωτερότητα της Νάπολι απέναντι στο Μπάρι δεν χωράει αμφισβήτηση, οπότε μένει μόνο η απόδειξη αυτής.
   ΜΙΛΑΝ-ΤΣΕΖΕΝΑ: Η Μίλαν αν και πρωτοπόρος, δεν είναι η ομάδα που πραγματικά ξεχωρίζει ώστε να την χρίσεις ακλόνητο φαβορί, παρόλα αυτά νομίζω ότι με την Τσεζένα θα κάνει εμφάνιση που θα της εξασφαλίσει εύκολη νίκη, αν και η αντίπαλος της δεν έχει άσχημα αποτελέσματα, χωρίς πάντως να είναι κάτι το σπουδαίο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India