Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: CATANIA- INTER 2 (11 ΣΤΑ 13 ) ΤΑΜΕΙΟ

Καλημερίζω τους απανταχού φίλους. 
Θα αρχίσω με το g/g στον αγώνα της Σαμπτόρια με την Ρόμα διότι μόνο για αυτήν την επιλογή με πείθουν οι δύο ομάδες.
   Στο μεγάλο ντέρμπυ του Αγγλικού κυπέλου, θα πάω με τον καλύτερο, δηλ. την ΜΑΝ.Γ, διότι εντός έδρας έχει το προβάδισμα με όποιον και να παίζει και όχι μόνο με την τραγική φέτος Λίβερπουλ.
   Συνεχίζω πάλι με την Ιταλία όπου έχω επιλογές, και ξεκινώ με το διπλό για την Ιντερ, αλλά και το over στον ίδιο αγώνα, λόγω...
επιστροφής Ετό αλλά και οι γηπεδούχοι είναι ομάδα η οποία δεν θα πέσει αμαχητί. Δεύτερη επιλογή το ματς Μίλαν-Ουντινέζε, όπου θα προτιμήσω τόσο τον άσσο λόγω ανωτερότητας της Μίλαν, το g/g λόγω παράδοσης του Ντι νατάλε στο σκοράρισμα και το over σαν φυσικό επακόλουθο των προηγουμένων δύο.
   Ένα άλλο g/g που θα προτιμήσω είναι αυτό στον αγώνα Πάρμα-Κάλιαρι και λόγω ικανότητας των αντιπάλων αλλά κυρίως λόγω απόδοσης.
    Θα φύγω από την Ιταλία και θα έρθω στα δικά μας για να πάω με την νίκη για τον Πάοκ απέναντι στον Αστέρα καθώς εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Αστέρας δεν είναι καλή ομάδα, και παρά τις πολλές απουσίες που έχει ο Πάοκ το παιχνίδι αυτό θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα.
   Άλλη μία επιλογή από τον Ελληνικό χώρο θα είναι το διπλό για τον Ολυμπιακό μέσα στην φιλική έδρα της Κέρκυρας, η οποία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά από την άλλη  ο Ολυμπιακός τρώει γκολ με αίτηση και η επιστροφή του Μέλμπεργκ τον δυναμώνει περισσότερο, και έχει και καλό προπονητή ο οποίος επιτέλους κατάλαβε ότι ο Ρόμενταλ ήταν ποδοσφαιτιστής και όχι είναι ποδοσφαιριστής.
   Στην Ισπανία τώρα όπου θα επιλέξω το g/gσε δύο αγώνες, αυτον της Μαγιόρκα με την Αλμερία καθώς μας το απέδειξαν μεσοβδόμαδα ότι το έχουν, και στον αγώνα Οσσασούνα-Χετάφε για τον ίδιο λόγω.
   Θα κλείσω με την νίκη για την Νάπολι απέναντι στην Γιουβέντους, γιατι πιστεύω ότι στην καυτή έδρα της, η Νάπολι την έχει την Γιούβε η οποία για άλλη μία χρονιά ψάχνει τον εαυτό της και στηρίζεται μόνο σε αναλαμπές.
   Καλή μας επιτυχία
samptoria-roma              g/g
manchester.u-liverpool    1
catania-inter                 over
catania-inter                   2
milan-udinese                 1
milan-udinese               over
milan-udinese                 g/g
parma-cagliari                g/g
paok-asteras                  1
kerkyra-olympiakos       2
mallorca-almeria            g/g
osasuna-getafe              g/g
napoli-juventus               1

Τριάδα   catania-inter  over (2.1)                 Τριάδα   catania-inter 2  (1.9)
              kerkyra-olympiakos  2 (1.44)                     osasuna-getafe g/g (1.83)
             milan-udinese over (1.8)                               paok-asteras   1   (1.5)

Απόδοση                       5.44                            Απόδοση            5.2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India