Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: INTER-PALERMO 1

Ατυχία ή ανικανότητα; η χθεσινή στραβοκλοτσιά του Μασκάρα στις καθυστερήσεις από το ένα μέτρο σε κενή εστία μας στέρησε ένα ακόμη ταμείο, αλλά δεν πειράζει έτσι είναι η ζωή, πάμε παρακάτω
   Ξεκινάω με νίκη για τον Πανιώνιο στον αγώνα με την Καβάλα, καθώς έχει ενισχυθεί εκεί που πονούσε(επίθεση) και το κυριότερο ...
είναι ότι η ενίσχυση του έχει αρχίσει ήδη να αποδίδει, επίσης οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι ματς που δεν πρέπει να χαθεί, καθώς οι ευκαιρίες από εδώ και πέρα για νίκες θα είναι λίγες. 
   Στην Τουρκία θα προτιμήσω το διπλό της Μπεσίκτας, διότι η ενίσχυση της από την αρχή της χρονιάς αλλά και τον Ιανουάριο την καθιστούν πλέον φαβορί σε κάθε αγώνα, πόσο μάλλον σε μία έδρα που θα είναι γεμάτη από τους δικούς της οπαδούς, ενώ και η πρόσφατη φόρμα της, ευνοεί το διπλό.
   Στην Ιταλία τώρα όπου θα έχω αρκετές επιλογές, και θα αρχίσω από την νίκη της Ίντερ αλλά και το over στον εντός έδρας της αγώνα με το Παλέρμο.Δεν είναι η Ίντερ η περσινή αλλά δεν παύει να είναι σταθερή δύναμη, κυρίως στην έδρα της, ενώ και το Παλέρμο το διακατέχει μία αστάθεια εκτός έδρας.
   Ρόμα είσαι, και πρέπει να πλησιάσει την κορυφή, αλλά κυρίως να κρατήσει θέση για την έξοδο στο champions league, κάτι που την χρίζει φαβορί σήμερα, καθώς και η Μπολόνια έχει απουσίες.
   Για την Νάπολι έχω εκφραστεί πολλές φορές, είναι πολύ καλή ομάδα και αφού έβγαλε το διπλό στο Μπάρι, καλείται να επικρατήσει της αδιάφορης και ελλιπέστατη Σαμπτόρια, και νομίζω ότι θα το κάνει.
   Επέλεξα και τον άσσο στον αγώνα Τζένοα-Πάρμα, διότι μετά από καιρό είναι σχεδόν κομπλέ, παίζει έναν τελικό, έχει φτιάξει τις σχέσεις της με την Πάρμα, και γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στα τελευταία εντός έδρας άσχημα αποτελέσματα.
   Στους Γερμανικούς αγώνες θα επιλέξω μόνο το g/g μεταξύ Στουτγκάρδης και Φράιμπουργκ, διότι βλέπω βελτίωση των γηπεδούχων αλλά και πολύ σοβαρότητα για την Φράιμπουργκ, παρά την απουσία του Σισέ.
   Στην Ελλάδα και πάλι όπου θα πάω με την τελευταία ευκαιρία της Λάρισας, καθώς τον Πανσσεραικό τον έχω σίγουρα πεσμένο, ενώ στον Βόλο θα προτιμήσω το over, διότι και οι δύο ομάδες διαθέτουν επιθετικές αρετές που μπορούν να επαληθεύσουν το σημείο, και για να πω την αλήθεια πιο πολύ φοβάμαι τον Ολυμπιακό του Πειραιά.
   Άντερλεχτ, διπλό γιατί απλά είναι κάποια σκαλιά πάνω από όλους.
   Θα κλείσω με τον αγώνα της Γιούβε με την Ουντινέζε, όπου θα πάρω το g/gκαι το over,διότι έτσι απλά, αγωνίζεται η Ουντινέζε, η οποία τα ματς τα φέρνει άνω κάτω,ε και δεν μπορεί, η Γιούβε γηπεδούχος είναι θα βάλει και αυτή το γκολ της.(τι κατάντια για την Μεγάλη Κυρία).
   Καλή επιτυχία.
inter-palermo 1
inter-palermo over
bologna-roma  2
napoli-samptoria  1
juventus-udinese g/g
juventus-udinese   over
buyuksehir-besiktas  2
genoa-parma            1
panionios-kavala      1
larisa-panserraikos   1
olympiakos volu-olympiakos piraeus  over
mechelen-anderlecht     2
stuttgart-freiburg          g/g

Τριάδα 1η   inter-palermo  1 (1.7)
                   juventus-udinese  over (1.85)
                   buyuksehir-besiktas  2 (1.8)

Απόδοση       5.5


Τριάδα 2η   bologna-roma  2 (1.83)
                  inter-palermo over (1.75)
                 panionios-kavala  1 (2.0)

Απόδοση        5.81

Τριάδα 3η  larisa-serres 1 (1.61)
                 napoli-samptoria-1 (1.53)
                stuttgart-freiburg  g/g (1.66)

Απόδοση        4.0
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India