Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αν έχεις Σισέ...

Όλα τελικά στο φετινό Παναθηναϊκό, κρίνονται από τις ορέξεις του Σισέ. Με πρόεδρο, χωρίς πρόεδρο, με φιλάθλους, χωρίς φιλάθλους, με διαιτησία κατά ή υπέρ, τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα της ομάδας, όσο τα κέφια του Σισέ!


Η Καβάλα είναι καλή ομάδα και είχε πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού από πέρυσι. Κατέβηκε στην Αθήνα όχι για βόλτα και κόντραρε τον Παναθηναϊκό, κυρίως με τον πολύ καλό Αμπντούν, που έβαλε και τα δύο της γκολ. Όμως ο Παναθηναϊκός είχε τον Σισέ...
 να κόβει και να ράβει στην επίθεση! Ο Γάλλος έδωσε την ασίστ για το 1-1 στον Κατσουράνη, ο Κατσουράνης έδωσε την ασίστ στον Σισέ για το 2-1, το 3-2 έκανε με πέναλτι ο Σισέ και το σκορ έκλεισε με ασίστ του Σισέ στον Χριστοδουλόπουλο.
Ωραίο ματς, ωραία γκολ, ωραία ατμόσφαιρα. Άσχετα αν ο Καπετάνιος θυμήθηκε τα παλιά και μπούκαρε στα δημοσιογραφικά, το παιχνίδι άξιζε να το δει κανείς. Δυστυχώς όμως ήταν κεκλεισμένων των θυρών...ξανά!
Ο Γκοβού ήταν πάλι σκιά, ο Χριστοδουλόπουλος με το που μπήκε άρχισε να τρέχει παντού και φάνηκε, αντίθετα με το νεοφερμένο Γάλλο που δεν λέει να κάνει μια καλή εμφάνιση (αυτή με τον Άρη ήταν μισή!). Αν τον ξαναδούμε βασικό, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι άλλοι βγάζουν την εδνεκάδα. Λουίς Γκαρσία και Σιμάο πολλοί κακοί, με τον δεύτερο να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Ευτυχώς μας κόστισε μόνο ένα πέναλτι-γκολ.
Ο Κατσουράνης έκανε πολύ καλή εμφάνιση , δίνοντας πολλές καλές πάσες για γκολ, κυρίως στον Σισέ. Αυτό είναι άλλωστε και το παιχνίδι του. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιον δίπλα του να κάνει άμυνα, γιατί πολλές φορές ξεχνιέται μπροστά!
Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και την Τετάρτη απέναντι στη ΑΕΚ πρέπει να δείξει αν μπορεί να συνεχίσει το σερί νικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India