Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Με το πιστόλι στον κρόταφο

Τα σχόλια μου σήμερα για την ομάδα της ΑΕΛ θα είναι κάπως λακωνικά, κυρίως λόγο πίεσης χρόνου. Λοιπόν ένα μεγάλο ερωτηματικό πρόκειται να απαντηθεί σήμερα στον αγώνα Καβάλα - ΑΕΛ και συγκεκριμένα ποσό κίνητρο δίνει ο Έλληνας <<φίλαθλος>> στην ομάδα του απειλώντας ανοιχτά με λιντσάρισμα τους παίχτες της αγαπημένης του ομάδας. 

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί μη αντέχοντας την έλλειψη αγωνιστικότητας της ΑΕΛ σημειώστε ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν υπήρξε ούτε μια κίτρινη κάρτα ... 
 ανακοίνωσαν ότι <<ο  πολιτισμός τελείωσε και μην ζητάτε πια διαλόγους>> ενώ κάποιες ώρες αργότερα σπασμένα βρέθηκαν τα αυτοκίνητα του Ρομέου και του Μπλάζεκ.  Την Τρίτη βέβαια είχε προηγηθεί  η ολονύκτια πολιορκία της αποστολής της ΑΕΛ  στο λεωφορείο της  που διήρκησε αρκετές ώρες και λύθηκε στις 6:30 το πρωί.

Επιπρόσθετα ο πρόεδρος της ΑΕΛ με δηλώσεις του προσπάθησε να ηρεμήσει τους οπαδούς ανακοινώνοντας πολλές αλλαγές στην λειτουργιά της ομάδας ενώ έχει να διαχειριστεί και τους ξένους παίχτες της ΑΕΛ που τρόμαξαν και  πλέον θέλουν να φύγουν από την ομάδα, μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κανόμπιο ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Τέλος είναι πολύ πιθανή μια αλλαγή προπονητή, αφού θεωρείται πιο λογικό την μάχη για την παραμονή η ομάδα να την δώσει με έναν Έλληνα, έμπειρο σε τέτοιες καταστάσεις, προπονητή.

Προσοχή, πιθανόν πονηρά σχόλια για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα πρότεινα την νίκη της Καβάλας ίσως και από ημίχρονο. 

3 σχόλια:

d είπε...

Φιλαράκι σε περιμένω στην Καβάλα για ψαράκι και τσίπουρο στην παραλία και μετά γήπεδο... Ξεκίνα τώρα και προλαβαίνεις!

g.deduzo είπε...

1000 ευχαριστώ για την πρόσκληση Μακαρι να ειχα ξεκινήσει..

Unknown είπε...

Ούτε με τις απειλές ήρθαν βαθμοί… Έχασες και το ψαράκι από τον Άγγελο… ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India