Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 22η αγωνιστική-1η πράξη

3 ματς με άρωμα Ευρώπης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ (17:15  NS4)
Αυτό το ματς είναι κομβικό για την έξοδο στην Ευρώπη. Με νίκη ο Τέλης πιάνει την Καβάλα στην 5η θέση, αντίθετα με ήττα, η φιλοξενούμενη Καβάλα ξεφεύγει, ενώ με ισοπαλία τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα. Μάλλον κλειστο ματς με λίγα γκολ. Εντός ο γηπεδούχος έχει 7 ματς αήττητος, 7 ματς χωρίς να φάει και 6 ματς χωρίς να βάλει γκολ. Η Καβάλα εκτός εχει 5 ματς χωρίς νίκη. Η προϊστορία δεν μου λέει και πολλά, είναι άλλης πάστας η αναμέτρηση του Σαββάτου.


 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. (17:15  NS2)
Οι Νεοσμυρνιώτες καίγονται για βαθμούς καθώς είναι λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να έχει αβαντάζ στα paly-off. Στατιστικώς το ματς δεν έχει κάτι το ένδιαφέρον ενώ η προϊστορία γέρνει σαφώς προς τους ασπρόμαυρους.
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30  NS1)
Το μεγάλο ματς της ημέρας πάλι στη Θεσσαλονίκη. Μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου ο Ολυμπιακός ανηφορίζει ξανά, ενώ ο Άρης μετά την ΑΕΚ παίζει άλλο ένα δύσκολο ματς. Οτι δεν σκοράρει ο Άρης είναι γνωστό. Εντός έδρας έχει 6 ματς που κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Από την άλλη θα τονίσω ότι ο πρωτοπόρος έχει 5 ματς από ισοπαλία και 10 ματς από ήττα. Εκτός έχει 8 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο Βικελίδης τις 2 προηγούμενες φορές ο Άρης κέρδισε με σκορ 1-0. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India