Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 23η αγωνιστική-1η πράξη.

Μονομαχία
Τσιαντάκη-Σαραβάκου
Το ματς ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν θα γίνει λόγω των  διαδοχικών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης (Πέμπτη-Τρίτη).
ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (17:15 NS2)
Είναι απλά τα πράγματα εδώ. Ή κερδίζει ο Αστέρας ή χαιρετάει την κατηγορία. Σημειώστε οτι έχει μόνο μία νίκη στην έδρα του ενώ δεν έχει κερδίσει τις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Ο Δερμιτζάκης που έχει δύσκολο έργο, κατηγορεί την αστοχία για το Χ με τον Ηρακλή, ενώ ο Μπάντοβιτς, πιο χαλαρός μετά το 3-0 επί το Σερρών που ισούταν με βήμα παραμονής, βολεύεται και με... ισοπαλία. Πιο under ματς από αυτό δε γίνεται, ε?   (:-Ρ)  !!!

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (19:30 NS2)
Δεν έχει πολλά να πούμε για το ματς. Οι 2 ομάδες έχουν τεράστια διαφορά ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα των Λεόντων με παραιτήσεις, αλλαγές προπονητών κτλ που την έχουν αποδυναμώσει. Εύκολο απόγευμα προβλέπεται για τους αργοναύτες που πιθανώς να συνδυαστεί και με μεγάλο σκορ για να ξεπλύνουν την ήττα με 1-0 του 1ου γύρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 NET)
Αυτά τα ματς τα κερδίζει ο πιο μάγκας. Τα κερδίζει αυτός που θα μπει και δεν θα νιώθει τπτ, μόνο νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα σε απόδοση, αλά στα δύσκολα...ρετάρει. Ο Παναθηναϊκός μετά τα σκαμπανεβάσματα, με τον Ζεσουάλδο στον πάγκο του δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Λέτε να γίνει μοιρασιά???

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India