Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ... ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ...ΤΙ... ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ....

Και αυτή η Κυριακή ήταν μία χαρακτηριστική αγωνιστική ημέρα του ωραίου μας πρωταθλήματος, αλλά εγώ θα ασχοληθώ λίγο με την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ.
   Όλοι θαυμάσαμε έναν ΠΑΟΚ μέσα στην παγωμένη Μόσχα να αδικήτε από την τύχη, και να αποκλείεται τελικά στις λεπτομέρειες. Και ήρθε η χθεσινή ημέρα η οποία ήταν γεμάτη προβληματισμούς και ερωτηματικά.
   Μέχρι να δεχθεί ο ΠΑΟΚ το γκολ ήταν πολύ καλός και σου έδινε την αίσθηση ότι θα περάσουμε ένα εύκολο και χαλαρό απόγευμα, η μία ευκαιρία μετά την άλλη , με μία Καβάλα που δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει. Λίγο πριν το τέρμα της Καβάλας, νομίζω ότι έγινε μία σοφή κίνηση ...
από τον προπονητή των φιλοξενούμενων, βγάζοντας τον προκλητικό και με ήδη μία κίτρινη κάρτα Καρντόσο.  
   Αυτή η κίνηση επέτρεψε στην Καβάλα να παίξει με έντεκα παίκτες καθώς είμαι σίγουρος ότι την κόκκινη την είχε σίγουρα. Μετά το γκολ αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρχε ΠΑΟΚ, και ήταν ολοφάνερο ότι κάποιοι παίκτες απλά έχουν σκάσει, κάτι που μου φέρνει μνήμες τότε που έγραφα για την διαφορά μιας ομάδας που έχει το χρήμα (για να δημιουργήσεις σοβαρό και ικανό ρόστερ), και μιας που δεν το έχει. 
   Η διαφορά είναι πολύ απλή, αρκεί να γνωρίζεις  το αντικείμενο (βασική προϋπόθεση).
   Προβληματίστηκα πάντως διότι θεωρώ ότι υπάρχουν μικρά αγκάθια που πληγώνουν την ομάδα μου, και απλά θα θεωρήσω ότι η διαχείριση του υλικού στα τελευταία ματς ήταν απλά ατυχής, και αυτό διότι στο ΠΑΟΚ αυτά τα έχουμε ζήσει πολλές φορές, αλλά αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για τα μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό με την ΑΕΚ την Τετάρτη και ο στόχος είναι το καλό αποτέλεσμα(για μένα αυτό σημαίνει να σκοράρουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην Αθήνα), αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την είσοδο στην τετράδα, διότι μπορεί να απειληθεί το μέχρι τώρα στο μυαλό μας, κεκτημένο.Όχι γκρίνια πριν από τους δύο ημιτελικούς, διότι η αξία της σιωπής(χωρίς αυτή να θεωρείτε μειονέκτημα) νομίζω ότι θα φανεί στους καρπούς της προσπάθειας που γίνεται για να πάμε ΤΕΛΙΚΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India