Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: CHELSEA-LIVERPOOL OVER

Καλημέρα στους απανταχού φίλους. Μας την έφερε εχθές η ΑΕΛ αλλά δεν πειράζει πάμε παρακάτω.
   Πρώτη μου επιλογή θα είναι (κόντρα στο ρεύμα ) το over στο Παγκρήτιο, διότι οι ομάδες έχουν στις τάξεις τους αξιόλογους επιθετικούς.
   Στο Καραϊσκάκης θα επιλέξω...
την νίκη για τον Ολυμπιακό από το ημίχρονο, καθώς δεν θα θελήσουν γκρίνιες μετά την κάκιστη εμφάνιση και αποκλεισμό από τον Πάοκ.
   Ακολουθεί ένας ακόμη Ελληνικός αγώνας, αλλά από την β΄εθνική, και δεν είναι άλλος από το διπλό στην αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Πανθρακικό. Ο ενισχυμένος στις μεταγραφές του Ιανουαρίου Πανθρακικός,αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό,πρέπει να πάρει αυτό το ματς, αν τα καταφέρει θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες, εμείς μαζί του.
   Ένα δύσκολο για πρόβλεψη ματς, είναι αυτό μεταξύ της πολύ δυνατής στην έδρα της, Ουτρέχτης με την ίσως καλύτερη ομάδα στην χώρα Τβέντε, επιλογή το over.
   Στην Ιταλία τώρα όπου θα πάω κόντρα στον φίλο μου τον betonia και θα προτιμήσω το διπλό της Μίλαν, αλλά και το over, καθώς δεν με πείθει η Τζένοα και η Μίλαν έχει έναν τρόπο να αξιοποιεί την εκτός έδρας παρουσία της.
   Το g/g θα κρατήσω στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Κιέβο, διότι μιλάμε για δύο ικανότατες ομάδες που σαφώς και έχουν την δυνατότητα στο γκολ.
   STAMFORD BRIGE, ένα γήπεδο που το ξέρει καλά ο betonias, αλλά σήμερα τα δεδομένα μου λένε άσσο και over. Οι γηπεδούχοι πιθανόν να παίξουν φουλ επίθεση ενώ και η αγωνιστική άνοδος της Λίβερπουλ μπορεί να επαληθεύσει το over.
   Στον αγώνα της Σεβίλλης με την Μάλαγα δεν μπορώ να δω νικητή αλλά μπορώ να πω ότι καλές τύχες έχουν το g/g και το over.
Άλλο ένα g/g που μου αρέσει και σαν απόδοση είναι στο Μπερναμπέου μεταξύ της Ρεάλ και της άλλης Ρεάλ , της Σοσιεδάδ, διότι δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί.
   Κλείνω με το ντέρμπυ του Μιλάνου ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα, όπου θα κρατήσω το g/g και over διότι δεν μπορώ να δω ξεκάθαρο νικητή.
   Αυτά και καλή επιτυχία σε όλους σας.

ergotelis-panionios  over
olympiakos-xanthi   1/1
kalithea-panthrakikos  2
utrecht-twente  over
lazio-chievo   g/g
genoa-milan over
genoa-milan  2
chelsea-liverpool  over
chelsea-liverpool  1
sevilla-malaga  g/g
sevilla-malaga  over
real madrid-real sociedad g/g
inter-roma  g/g
inter-roma  over

Τριάδα 1η olympiakos-xanthi 1/1 (1.66)
                 kallithea-panthrakikos 2 (2.0)
                chelsea-liverpool    1 (1.57)

     Απόδοση    5.2

Τριάδα  2η  genoa-milan  over (2.1)
                  lazio-chievo   g/g (2.0)
                 sevilla-malaga  g/g (1.61)

    Απόδοση     6.76


Δυάδα      chelsea-liverpool  over (2.0)
                ergotelis-panionios  over (2.7)

    Απόδοση      5.4


















2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ ήσυχοι οι φίλαθλοι της Τσέλσι... Εκκλησία το STAMFORD BRIGE σε σύγκριση με μας… χαχαχα
Για το Ιταλικό αφού ξέρεις ότι έχω μια αδυναμία στα μεγάλα σημεία και κάτι τέτοιοι άσσοι του 3,70 δεν μ’ αφήνουν αδιάφορο… ;-p

Βλέπεις ε ? μόνο δυο δελτία για να ρίξω και στα δικά σου χαχαχα
Δεν μας έχεις συνηθίσει σε συνεχόμενα γκελ… ;-p

Elpis Cameraman είπε...

Απο τα λιγα over που εχω παιξει γενικα, ηταν ενα Λιβερπουλ-Τσελσυ παλιοτερα. Μπηκε γκολ απο τη Λιβερπουλ στο 9' και σκεφτηκα οτι η δουλεια μας θα γινει! Εσυ εισαι που το λες; Στο γαμο του καραγκιοζη βαρουσαν οι παικτες και εληξε ετσι.
Αυτο συνεβη και σημερα. Χαθηκαν πολλες ευκαιριες, αλλα εμεινε το 1-0. Γενικα τα αγγλικα ντερμπυ ειναι πολυ οτι να ναι. Αλλα μισο μηδεν και αλλα 5+ γκολ.
Μακρυα απο μας τετοια στοιχηματα...!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India