Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 23η αγωνιστική-2η πράξη

Τέρμα το διάλειμμα...
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ (15:00 NS2)
Το ματς κρίνεται σχεδόν καθοριστικό για την συνέχεια των δύο ομάδων. Ο Βόλος (31β) έχει δείξει την πάστα του αλλά την παρούσα στιγμή νομίζω οτι του έχει κάνει κακό ο απόηχος του αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Γηραιός (27β) σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παράσχου θα παρουσιαστεί στο Πανθεσσαλικό με άλλο πρόσωπο. Στις επισημάνσεις να τονίζω πως ο γηπεδούχος έχει 5 αγωνιστικές χωρίς Χ ενω ο φιλοξενούμενος 7(παίζοντας εκτός). Το πρώτο ματς έληξε 0-0.
 
  
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ (17:15 NS2)
Το ματς αυτό είναι από τα πιο ακαθόριστα. Αμφότεροι θέλουν τη νίκη διότι έχουν μείνει πίσω αναφορικά με τις περσινές τους κατατάξεις. Ο Ατρόμητος (26β) θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετα τις εκτός έδρας ήττες ενω στην έδρα είναι 5 αγωνιστικές αήττητος. Ο Άρης (28β) μετά την υπερπροσπάθεια με την City καλείται να κάνει μία εξίσου καλή εμφάνιση με στόχο το 3ποντο. Το παρελθόν λέει οτι δεν μπορεί, αλλά τώρα τα κόζια αλλάξανε. 2-0 το πρωτο ματς για τους κιτρινόμαυρους που έχουν κερδίζει και τις 5 τελευταίες μονομαχίες, μέσα-έξω.
 
A.E.K. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 NS1)
Να τα...νά τα! Μιλάμε για 2 από τις πιο κυκλοθυμικές ομάδες. Για την ΑΕΚ (33β) τα είπε ο betonias εδώ. Ο Πανιώνιος (24β) καίγεται για βαθμούς και αυτό τα λέει όλα. 6 αγωνιστικές από την τελευταία της ισοπαλία έχει η ΑΕΚ με το πρώτο ματς να το κερδίζει ο Πανιώνιος και την πρόσφατη προϊστορία να είναι μοιρασμένη.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (19:30 NET)
Οι Ξανθιώτες (27β) θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και να κεδρίσουν. Οι Λαρισαίοι (18β) είναι σε δύσκολη θέση. Αφενός τα διοικητικά και η φημολογία πώλησης, αφετέρου ο επικείμενος υποβιβασμός και η ήττα από τον Βόλο δεν αφήνουν πολλά (αγωνιστικά) περιθώρια ανάκαμψης. 8 ματς χωρίς ισοπαλία η Ξάνθη τα 4 εντός, το πρώτο ματς το πήρε με 3-0 η ΑΕΛ που έχει και προβάδισμα στην προϊστορία των αναμεταξύ τους αναμετρήσεων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India