Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άλλη μία αγωνιστική όπου μπορεί να κρίνει ομάδες αλλά και προπονητές.
   ΛΑΤΣΙΟ-ΚΙΕΒΟ: Το Κιέβο δείχνει χαρακτήρα ομάδος που δεν την καταβάλεις εύκολα,  κυρίως εντός έδρας. Τώρα καλείται να αγωνιστή σε μία έδρα δυνατή και με έναν αντίπαλό σταθερό και σοβαρό σε σημείο που δεν το περιμέναμε. Η Λάτσιο με την βοήθεια της τύχης αλλά και με σοβαρή προσπάθεια πήρε την ισοπαλία στο Μιλάνο από την Μίλαν και θέλει τώρα να εκμεταλλευτεί την έδρα της για πλησιάσει ...  
περισσότερο την κορυφή ή τουλάχιστον να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ματς που δεν θα είναι εύκολο αλλά την βοηθάνε οι επιστροφές των Ζάρατε και Ματούζαλεμ.
   ΤΖΕΝΟΑ-ΜΙΛΑΝ: Η γηπεδούχος ομάδα δεν είναι και πολύ καλά,παρόλα αυτά πήρε την νίκη που έπρεπε στην έδρα της με την Πάρμα ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στην Φλορεντία.Δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσει. Η Μίλαν έχει τον τρόπο της, και παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας, και με τις επιστροφές που έχει πιστεύω ότι θα την βοηθήσουν να τα καταφέρει και πάλι.
   ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ: Η Ουντινεζε δεν έγινε ξαφνικά η σούπερ ομάδα που θα νικάει πάντα , και δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα με την Μπολόνια καθώς η απουσία του Χιλιανού παικταρά Σάντσεζ της στοίχισε, αλλά τώρα επιστρέφει και απέναντι στο συνονθύλευμα που λέγεται Σαμπτόρια έχει τον πρώτο λόγο.
   ΙΝΤΕΡ-ΡΟΜΑ: Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Η Ίντερ μετά την νίκη της επί του Μπάρι πέρασε την αντίπαλο της και πλέον βρίσκετε στην τρίτη θέση ισόβαθμη με την άλλη ομάδα την Ρώμης. Η νίκη της πάντως μόνο εύκολη δεν ήταν ενώ προβληματίζει αρκετά η άμυνα της, καθώς η απουσία του Λούσιο είναι σημαντική, ενώ στον αντίποδα η επίθεση αποδίδει, και είναι αρκετά ενισχυμένη με την προσθήκη του Πατσίνι αλλά και την επιστροφή του Σνειντερ. Από την άλλη η Ρόμα σπατάλησε δύο βαθμούς με την Μπρέσια χωρίς να πραγματοποιήσει και καλή εμφάνιση. Θέλει να φύγει με το διπλό όπως έκανε στο ίδιο γήπεδο με την Μίλαν, αλλά ο Ρανιέρι ξέρει ότι δεν είναι εύκολο, πάντως την ικανότητα την έχει, εκείνο που του λείπει είναι η  σταθερότητα.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India