Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 24η αγωνιστική-2η πράξη

Φσσσσιτ μπόιγκ!
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00  NS2
Ματς με φόντο τον υποβιβασμό. Τα λιοντάρια παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Η ομάδα πρέπει να πάρει ορισμένες σοβαρές αποφάσεις ώστε να συνεχίσει να είναι βιώσιμη. Το ενδιαφέρον αγοράς της είναι μηδαμινό και αυτό το διοικητικό αδιέξοδο κάνει τους παίκτες, ανασφαλείς. Οι Τριπολιτσιώτες έρχονται από μια ήττα στην Κέρκυρα που έφερε γκρίνια και κλυδωνισμούς. Ο Δερμιτζάκης προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία και επισημαίνει ότι με μία νίκη ο Αστέρας είναι ξανά στο παιχνίδι της παραμονής. Το ματς του 1ου γύρου το πήραν οι Σερραίοι με 0-2. Χ και under παίζεται το ματς στη πιάτσα.

  
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - A.E.K. 17:15  NS2

Μία νίκη διαφορά έχουν οι 2 ομάδες με τον Τέλη να έχει και ενα ματς λιγότερο, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει το ματς. Οι Κρήτες είναι πολύ καλή ομάδα και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αυτοί τελικά τερματίσουν 5οι. Το ματς το θέλουν! Η Ένωση είναι σε κρίση και όλα τα άλλα στις εφημερίδες είναι μπούρδες. Στόχος της πλέον είναι το κύπελλο και στο συγκεκριμένο ματς πάει ρελαντί ώστε να ξεκουράσει και ν' αποφύγει τους τραυματισμούς. Με τον άσσο να αρχίζει να πέφτει και το Χ να έχει τον πρώτο λόγο στο ποντάρισμα θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς έληξε 3-1 για τον δικέφαλο.


Π.Α.Ο.Κ. - ΚΑΒΑΛΑ 17:15  NS3
Ούτε αυτό το ματς μου αρέσει. Στον ΠΑΟΚ μετα την μεγάλη εμφάνιση στη Μόσχα, οι παίκτες έκαναν αποχή από την προπόνηση διεκδικόντας μισθούς μηνών. Ο Χάβος μάλλον θα ξεκουράσει παίκτες για να είναι έτοιμος για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και πάλι μπορεί όχι. Να σημειώσουμε οτι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν άκριβώς τον ίδιο στοχο, το κύπελλο και εκεί πέφτει όλο το βάρος. Οι αργοναύτες θέλουν το ματς καθώς οδηγούν την κούρσα των διεκδικητών της 5ης θέσης αλλά οι απουσίες τους προβληματίζουν. Ο άσσος ανεβαίνει, το Χ πέφτει ενώ το 2πλό πληρώνει καλά. 0-1 ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς.


ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 19:30  NS2
Το ματς είναι όλα τα λεφτά. Η ΑΕΛ το θέλει για να σωθεί και ο Άρης για να βγει Ευρώπη. Το θέμα με τον Τσίωλη δεν είναι και οτι καλύτερο αυτή τη στιγμή για τον Κωστένογλου και τους παίκτες ενώ στον Άρη το τοπίο είναι θολό καθώς η κούραση και η ψυχολογία είναι ένα ερώτημα. Το 2πλό δεν φαίνεται να το πιστεύουν οι παίκτες τοι στοιχήματος και για αυτό το μεγαλύτερο χρηματικό όγκο τον καταλαμβάνουν το 1Χ. 1-1 στο Βικελίδης στον 1ο γύρο αλλά και από την νεότερη προϊστορία παρατηρούμε ότι η ισοπαλία στις μεταξύ αναμετρήσεις μεσουρανεί, πλην ένος αγώνα που κέδρισε ο Άρης.  


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30  NS1
Η επίθεση έχει θέμα για τους Νεοσμυρνιώτες. Μήτρογλου και Ριέρα είναι εκτός μάχης όμως η ομάδα βρίσκεται σε καλή ψυχολογία. Στον πρώιμο Πρωταθλητή τα πράγματα βαίνουν καλώς, καθώς εξωαγωνιστικά δεν χάνει. 5-0 στο Καραϊσκάκη το ματς του 1ου γύρου. Αχ πως θα παν τα παιδιά των Πανιώνιων τη Δευτέρα στο σχολείο????

ΥΓ1: Η 1η πράξη της 24ης αγωνιστικής εδώ
ΥΓ2: Για campionato δες εδώ και για Championnat δες εδώ
ΥΓ3. Λετε να δούμε τον Πλατινί σε ρόλο Στρος Καν? Ουέφα-ΔΝΤ!
ΥΓ4: Φάτε πουτaνες τάλιρα και πούστηδeς δεκάρες...τώρα που μπορείτε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India