Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ ?

 Οι δυο συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει σύννεφα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ να βρίσκετε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Έκτακτη ανάγκη για βαθμούς και καλές εμφανίσεις που θα δώσουν περαιτέρω πίστωση χρόνου σε διοίκηση, προπονητή αλλά και παίκτες.

 Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πέρασε, ενώ τώρα ακολουθεί το εντός με τον Πανιώνιο. Η ΑΕΚ που βρίσκεται στην 4η θέση, απέχει μόλις δυο βαθμούς από Καβάλα, Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου που μοιράζονται την 5η θέση. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν αυτές οι ομάδες ν’ απειλήσουν την Ένωση όσο αφορά την είσοδο στα play off... αλλά αν δεν έρθουν άμεσα τα τρίποντα όλα είναι πιθανά.

 Ο Μανόλο Χιμένεθ άρχισε να καταλαβαίνει τι σημαίνει να είσαι προπονητής της ΑΕΚ και σε πόσο δύσκολη θέση θα είναι κάθε Κυριακή αν δεν έρχεται η νίκη. Αφού έχει παραδεχθεί ότι το ρόστερ δεν είναι για μεγάλα πράγματα ως έχει , περιμένει την ενίσχυση με νέο αίμα ώστε τη νέα χρονιά να μπορέσει να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη. Έχει επιδοθεί στο εργαλείο της επικοινωνίας, ώστε σε πρώτη φάση να κερδίσει την ευνοϊκή μεταχείριση των μέσων και να διατηρήσει τη θέση του. Τη βελτίωση την υπόσχεται για τη νέα περίοδο…   

 Υπάρχει και ο στόχος του κυπέλλου, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ πρώτα και να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό. Τον Δικέφαλο του Βορρά φέτος η Ένωση το βρίσκει “μπροστά της” και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Είναι ο κύριος αντίπαλος της παρόλο που συνεχίζει να αγωνίζεται ακόμη και στην Ευρώπη.

 Ο πήχης είναι χαμηλά αλλά για πόσο μπορεί να μείνει εκεί… Το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο νομίζω ότι είναι οριακό. Τα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα της η ΑΕΚ έχει δυο ήττες από Άρη και Ολυμπιακό Βόλου και μια ισοπαλία με την Κέρκυρα… Ήρθε και η ήττα από τον Παναθηναϊκό… Που θα πάει αυτό ???

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India