Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Dimension 2 σε 1. Europa-champions league.

CSKA: η ομάδα του στρατού!
CSKA Moskow vs PAOK Saloniki
Το κρύο είναι τσουχτερό, να το αντέξω δεν μπορώ? Ο δικέφαλος σήμερα στις 19:00 θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση και όπου βγάλει. Η πρόκριση μπορεί να φαντάζει δύσκολη μετά το 1-0 των Μοσχοβιτών στην Τούμπα, αλλά όπως λένε "αν δεν τραγουδήσει η χοντρή, τίποτα δεν τελειώνει". Η CSKA αναμένεται να παραταχθεί πλήρεις και η έφεση της στο γκολ είναι εντυπωσιακή. Παρόλα αυτά οι καιρικές συνθήκες θα διαδραματίσουν καθοριστικό παράγοντα, χθες τo μεσημέρι η θερμοκρασία ήταν -13C!!!!


Olympique Lyon vs Real Madrid

Στάδιο Gerland. Ξεκινάω από τα καλά, ποτέ δεν μπόρεσε η Real να νικήσει την Lyon στη Γαλλία, αντιθέτως πάντως έχανε. Στην Ισπανία το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία πράγμα που σημαίνει οτι η προϊστορία είναι τρικολόρε. Όλοι για Χ το "σπρώχνουν" το ματς αλλά με τον άπληστο και φιλόδοξο Jose, δεν ξέρω. Οι Γάλλοι, 4οι στο championnat απέχοντας 4β από την κορυφή, έρχονται με φόρα από ένα εντυπωσιακό 4-0 επί της Nancy ενώ στους ομίλους τερμάτισαν 2 οι με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι Μαρδιλένοι έρχονται από το εύκολο 2-0 επί της Levante, ενώ ήταν η ομάδα με τα περισσότερα σουτ στο στόχο (52) στη φάση των ομίλων.


Copenhagen vs Chelsea
Στάδιο Parken. Εδώ ξεκάθαρα θα πω οτι ο συντελεστής 5!!! στη νίκη των Δανών είναι κάπως. Εντάξει μπορεί να μην έχουν παίξει από τις 7 Δεκεμβρίου αλλά αυτό μάλλον τους κάνει ξεκούραστους και όχι ντεφορμέ. Στη φάση των ομίλων έβγαλαν μάτια ενώ στο πρωτάθλημά τους δεν έχουν αντίπαλο. Είναι η ομάδα που θα ξεχωρίσει στο μέλλον και αυτό είναι προσωπική εκτίμηση. Βέβαια είναι πολύ άστοχη με 1 στα 3 σουτ να βρίσκει στόχο. Οι Άγγλοι δεν είναι στην καλύτερη τους φάση, είναι 5οι στην Premier league και έρχονται απο σερι αποτυχιών. Βέβαια ο Ancelotti δεν είναι χαζός και βλέπει την ευκαιρία που του προσφέρει ο θεσμός. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India