Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Tο θεσσαλικό ντέρμπυ


Χαίρεται, καταρχήν έχω να δηλώσω πως κατέχω ένα ρεκόρ στο blog, όποτε έχω γράψει κάποιο κείμενο η ΑΕΛ έχει χάσει! Για να μην νομίζετε ότι το στατιστικό είναι παραπλανητικό ...έχουμε: σε επτά μη συνεχόμενα άρθρα έχω επτά ήττες και σε 3 απουσίες 2 νίκες και μια ισοπαλία. Οπότε με μεγάλο ρίσκο, γράφω ένα σχόλιο για το θεσσαλικό ντέρμπυ της Κυριακής και επιφυλάσσομαι για την συνέχεια της χρονιάς..


Στην Λάρισα το ματσ αυτό ,πολύ κακώς για μένα, έχει ένα κλίμα πολέμου, μια ένταση που προέρχεται κυρίως από το γεγονός της ύπαρξης πολλών κοινών ΜΜΕ στις δυο πόλεις με αποτέλεσμα να γίνεται η γνωστή ανταλλαγή "απόψεων" σε ραδιόφωνο και τηλεόραση που δυναμιτίζει το κλίμα.

Θεωρητικά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον  Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και ξέρουν πως η δουλειά τους θα είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές δεδομένες απουσίες αφού δεν υπολογίζονται οι: Ταλ, Κανόμπιο, Κατσιαρός, Ταυλαρίδης , Κουζέν, ενώ και η ψυχολογική πίεση για τη βαθμολογική ανάκαμψη είναι μεγάλη. Ο Νίκος Κωστένογλου που είναι ο μοναδικός που δείχνει ότι έχει κάποιο σχέδιο δήλωσε ότι κατανοεί την σπουδαιότητα και επικινδυνότητα του συγκεκριμένου ματς, αλλά με τη λογική ότι όλα τα παιχνίδια έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται για να επέλθει η σωτηρία.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, άποψη μου είναι ότι το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι καθαρά αποδόσεων, η προϊστορία με τις ομάδες του Βόλου είναι συντριπτικά υπέρ της Λάρισας αλλά βέβαια ο Βόλος έχει μονάχα 2 εκτός έδρας ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Προτείνω άσσο σε απόδοση όμως πάνω από 2.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Χαχαχα εσύ θα φταις φιλαράκι αν πέσει η Λάρισα… ;-)

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India