Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η αγωνιστική ημέρα στην Ιταλία, με αγώνες που θα κρίνουν πολλά τόσο στην ουρά όσο και στην κορυφή.
   ΚΑΤΑΝΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ: Η Κατάνια με απόσταση τριών βαθμών από την πρώτη θέση του υποβιβασμού, μόνο ασφάλεια δεν μπορεί να νιώθει, ενώ αντιμετωπίζει και μία ομάδα η οποία έκανε την ανατροπή της χρονιάς την προηγούμενη αγωνιστική.Το ερώτημα είναι αν η γηπεδούχος μπορεί και αν ο φιλοξενούμενος βρήκε επιτέλους φόρμα.
   ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ:...
Βλέποντας τον αγώνα της Μεγάλης Κυρίας την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως μπορεί μία ομάδα να είναι τόσο άθλια, με αποτέλεσμα να υπάρξει εξάψαλμος από τον πρόεδρο.Σίγουρα η φετινή Γιούβε δεν είναι εμπιστοσύνης. Για την Μπολόνια τα έχουμε πει ότι είναι άξια συγχαρητηρίων, παρά την οικονομική αστάθεια, τα πηγαίνει πολύ καλά και προς το παρών δεν δείχνει ικανή για να κινδυνέψει.Ισορροπημένα τα τελευταία της αποτελέσματα.
   ΠΑΛΕΡΜΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Αλλοπρόσαλλες οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα για το Παλέρμο ,καθώς στα τελευταία έξι, έχει από τρεις νίκες και ήττες. Στον αγώνα με την Μπολόνια ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό χωρίς όμως να αποδώσει, ενώ σημαντική είναι η απουσία του Μίκολι. Αντίθετα, στην Ουντινέζε κάνουν όνειρα ακόμη και για την κορυφαία διασυλλογική οργάνωση, και γιατί όχι, καθώς η ομάδα αποδίδει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Σημαντική η επιστροφή του Σάντσες.
   ΜΠΡΕΣΙΑ-ΛΕΤΣΕ: Σημαντικός αγώνας για τους γηπεδούχους οι οποία μόνο με νίκη θα έχουν σοβαρές ελπίδες παραμονής. Πολύτιμο πόντο πήρε από την Ουντινέζε που πρέπει όμως να δώσει και συνέχεια, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί μόνο βατό δεν χαρακτηρίζετε. Η Λέτσε από την άλλη, ήταν εκπληκτική με την Γιουβέντους την οποία νίκησε αλλά μπορούσε και να την διασύρει, θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, και έχει τις ικανότητες για να το πετύχει.
   ΡΟΜΑ-ΠΑΡΜΑ: Επικό αυτό που έγινε στην Γένοβα με την Ρόμα να ηττάται μετά το 0-3 υπέρ της, κάτι όμως που οδήγησε σε αλλαγή προπονητή το οποίο ήταν και το ζητούμενο για τους παίκτες. Αμέσως διπλό με την Μπολόνια και άσσος (πιστεύω) με την Πάρμα. Η Πάρμα πάλι δεν κατάφερε να νικήσει και το άγχος κατακλύζει την ομάδα, αν και έχει μια απόσταση τεσσάρων βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού που όμως δεν την εξασφαλίζει. Το μάρμαρο θα το πληρώσει ο προπονητής μετά το τελεσίγραφο του προέδρου.
   ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ: Το μεγάλο ντέρμπυ, όπου θα μας δείξει και το που μπορεί να το πάει η φετινή πολύ καλή Νάπολι. Σίγουρα η Μίλαν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά είναι γηπεδούχος και θέλει να διευρύνει την διαφορά καθώς το πρόγραμμα είναι φορτωμένο και δύσκολο. Από την άλλη υπάρχει η απουσία του τιμωρημένου Λαβέτσι, αλλά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει κάτι από αυτό το ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India