Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 24η αγωνιστική-1η πράξη.

Προς Θεού δεν υπονοούμε οτι το
πρωτάθλημα μας είναι καρναβάλι
ΗΡΑΚΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15  NS2
Ματς ισόβαθμων ομάδων. Μπορεί και οι δύο να μην έχουν ιδιαίτερα προβλήματα παραμονής αλλά η νίκη θα διασφάλιζε την άνεση των εναπομεινάντων αγωνιστικών. Ο Παράσχος δηλώνει ικανοποιημένος από την έως τώρα προσπάθεια των κυανολεύκων αλλά ζητά νίκη και πάθος στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. Για τους Ξανθιώτες το πλεονέκτημα είναι ότι γνωρίζουν καλά τον Παράσχο. Το ματς του 1ου γύρου έληξε ισόπαλο 2-2 και στο Καυτατζόγλειο ο Γηραιός έχει παραχωρήσει 5 ισοπαλίες ενώ ηττήθηκε μόνο μία φορά. Το under μας σφυρίζει για ακόμη μία φορά.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 17:15  NS4

Ματς δύο ομάδων που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Η Κέρκυρα έρχεται από 2 σερί νίκες ενώ ο Βόλος μπήκε σε βαθιά κρίση μετά το ματς με την ΑΕΛ με τον Κατσαβάκη να έρχεται, τον Μπέο να φεύγει και τους παίκτες...μουδιασμένους. Ο Βόλος πήρε με 1-0 το πρώτο ματς ενώ προκρίθηκε και εις βάρους των Φαιάκων και στο θεσμό του κυπέλλου. Τα πράγματα όμως σε αυτό το παιχνίδι δεν εμπνέουν ρίσκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:30  NS2
Σε αυτό το παιχνίδι μένει να δούμε την κατάσταση των πρασίνων και το πόσο αυτή επηρεάστηκε μετα το ντέρμπι και όλο αυτό το χαμό του έλαβε χώρα. Ίσως να παρουσιαστεί μία ευκαιρία στον Ατρόμητο που δουλεύει στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού με σκοπό να κλέψει κανένα βαθμό, αλλά δύσκολα. Το σίγουρο για μένα είναι ότι η διαιτησία θα είναι 50ρίσια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India