Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Από το Σάββατο ως την Κυριακή... στην εξωτική Superleague.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η κούρσα μόλις πήρε την 23η στροφή και εγώ ακούω για αντίδοτο το.... a little less conversation! 
Θα κάνω ένα κωδικοποιημένο πρόλογο για εφέ και μετά θα τα κάνω λιανά.  23η αγωνιστική...ένας 1....ένα 2.....πέντε Χ...11γκολ... 1 πρωταθλητής και όποιος δεν πέφτει διεκδικεί την 5η θέση!!!!!

Το Σαββάτο, η Κέρκυρα έκανε το μοναδικό 2πλό μέσα στην Τρίπολη. Ο Αστέρας τρεμοπαίζει, πάει να σβήσει και για ακόμη μία αγωνιστική δεν κέρδισε στην έδρα του. Οι Κερκυραίοι έφτασαν τους 30β!
Στην Καβάλα, ο τοπικός ΑΟΚ και ο Πανσερραϊκός, έμειναν στο 0. Με μια κουβέντα
....κακό ματς με ελάχιστες φάσεις.
Το derby στο τέλος, περίμενε.

Την Κυριακή όλα ήταν Χ. Δεν μιλάμε για την εκπομπή του Αναστασιάδη αλλά για 4 ματς. Στον Βόλο, ο πρωταγωνιστής είναι πάλι ο Μπέος και τα εξωαγωνιστικά. Η ομάδα του Τσιώλη μπορεί να προηγήθηκε αλλά ο Γηραιός πήρε την ισοπαλία. 
Στο Περιστέρι για άλλη μία αγωνιστική αποδεικνύεται ότι ο δοκάρι-δοκάρι  Άρης έχει κόμπλα μπροστά στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος πάντως, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δώνη, είναι ευχαριστημένος από την μοιρασιά.
Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ συνεχίζει αγιάτρευτη... την ασυνέχεια στην απόδοση της. Ο Πανιώνιος για άλλη μια φορά της την είπε και πήρε τον ένα βαθμό στο 89΄, με γκολ του πιστολά. 
Τέλος στα Πηγάδια, Ξάνθη και Λάρισα ισορρόπησαν στο 1-1. Από την μια δεν ήταν και  καταστροφή για τους γηπεδούχους, από την άλλη όμως ήταν μία καλή ψυχολογική ντόπα για την συνέχεια.

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τον τίτλο. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε, εκτός από τους δεν θέλανε να δουν. Δεν θα πούμε τίποτα σχετικό, ουτε για την διαιτησία, ούτε για τα παρατράγουδα ούτε για τα νταηλίκια. Θα πούμε οτι στον  ΠΑΟ μοιραία γεύτηκαν την αδικία που νομοτελειακά επιβάλλεται στους αδυνάτους και ότι ο Μαρινάκης θα είναι ο νέος μεγάλος ποδοσφαιροπατέρας με ότι αυτό συνεπάγεται. Παραπέρα δεν ασχολούμαι...

Κλείνοντας η γεύση που μας μένει είναι ότι άλλο ποδόσφαιρο....άλλο μπάλα!

ΥΓ1: Μας πηδήξατε!!!
ΥΓ2: Η εμπειρία είναι ένα προσόν που το αποκτάς όταν δεν μπορείς να επιτύχεις το επιθυμητό.
ΥΓ3: Μαρινάκη, πόσο χρονών είσαι?
ΥΓ4: Ο Έλβις ζει...απλώς πήρε μερικά κιλάκια παραπάνω.
ΥΓ5: Χρόνια μου πολλά, καλά να είμαι, με υγεία, τύχη και ότι άλλο επιθυμώ. Χθες έγινα 31.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India