Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Εμμμ... Europa league, Εμμμ... Champions league!

Aris Salonica- Manchester City (EL 19:00 Ant1)
Εδώ ο Άρης θα υπερασπιστεί τα 24 αήττητα ματς στην έδρα του στα 40 χρόνια, συνολικής και οχι συνεχόμενης, παρουσίας του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αντίπαλος η τεράστια Μ.City που μπορεί να έχασε το derby από την συμπολίτισσα United αλλά τα κυβικά της είναι πολλά για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. 
Ο κιτρινόμαυρος Θεός και σε αυτό το ευρωπαϊκό ματς δεν έχει τπτ να χάσει, μάλλον να κερδίσει, αφού πολλά εύπορα μάτια θα είναι στραμμένα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Από την άλλη στο νησί έχουν θέμα, ο Edin Dzeko είναι το νέο hot πρόσωπο της City μιας και έκανε μεγάλο γκελ στο derby και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του!!!!
  
Milan FC - Tottenham (CL 21:45 Mega)

Εδώ έχουμε τον πρωτοπόρο του Ιταλικού πρωταθλήματος να υποδέχεται την ομάδα έκπληξη στην πρεμιέρα του CL. Η Milan στο campionato κάνει πολύ καλή πορεία τελευταία αφού έχει να χάσει από τις 18 Δεκεμβρίου (0-1 Roma) αλλά στην Ευρώπη, τουλάχιστον στη φάση των ομίλων, έκανε πολύ μέτριες εμφανίσεις τερματίζοντας 2η πίσω από την Real M.  και 1β πάνω από τον 3ο Ajax.
Η Tottenham από τη άλλη, είναι 4η στην Premier league ενώ τερμάτισε 1η στον όμιλο της αφήνοντας πίσω της ομάδες όπως Inter, Werder Breme και Twente.

Valencia - Salke 04 (CL 21:45 NS1)
Οι 2 ομάδες συναντήθηκαν 4 φορές στο παρελθόν και οι 2 στην Ισπανία έληξαν ισόπαλες. Η γηπεδούχος είναι 3η στη Primera division και έχει μείνει αήττητη 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τελευταία ήττα στις 4 Δεκεμβρίου που φιλοξενήθηκε από την μεγάλη Real M. στη φάση των ομίλων τερμάτισε 2η αλλά σκόραρε 15 φορές και παραβιάστηκε μόνο 4.
Η Salke τερμάτισε 1η στους ομίλους με 10-3 γκολ. Απέναντι σε ισπανικές ομάδες όμως τα πάει χάλια αφού δεν κέρδισε ποτε στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της ενώ στις 6 δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Bundesliga φέτος για αυτήν είναι μία δυσάρεστη εμπειρία αφού βρίσκεται στην 10η θέση, 23β μακριά από την κορυφή.

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Άρης - Σίτι ασσούκλα από δω μέχρι το Δουβλίνο.

Υ.Γ.1 Μην παίξετε σπίτια, 6 ευρώ βάλτε.

charalampos είπε...

...και πίσω!!! :-)

ΥΓ: βάζεις 6 παίρνεις 33€!

Γειά σου κάνθαρε!!!

KANTHAR0S είπε...

33 ευρώ μια χαρά είναι. Βγάζω τα έξοδα της Παρασκευάτικης εξόδου (ταβερνάκι).

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India