Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Europa League: 32 phase-1st leg

Το EL ξεκινάει με την φάση των 32. Μετά το 0-0 του Άρη με την Μ.C. στη μάχη ρίχνεται ο ΠΑΟΚ και ευχόμαστε οτι καλύτερο. Περίεργα λίγο τα ματς καθώς έχουν χαρακτήρα νοκ αουτ (με 2πλούς αγώνες) και πολλές ομάδες του ανατολικού μπλοκ που θα αγωνιστούν είναι σε διακοπή πρωταθλημάτων.

PAOK Salonika - CSKA Moscow

THIS... IS.... TOUMPA!!!! Τα είπε ο betonias εδώ.

Rubin Kazan - FC Twente

Στάδιο Luzhniki. Το θέμα είναι πως θα εμφανιστεί η Rubin μετά την διακοπή. Τελευταίο της ματς ήταν  στις 7 Δεκεμβρίου που ηττήθηκε εντός από την Barca. H Twente έρχεται από νίκη εντός με την Vitesse ενώ είναι στην 1η θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος ισοβαθμώντας με την PSV.


Metalist Kharkiv - Bayer Leverkusen
Στάδιο Oblasny SportKomplex. Τα ίδια ισχύουν και εδώ για τον γηπεδούχο και κατάσταση του, μόνο που ο φιλοξενούμενος είναι πολλών κυβικών. Μπορεί οι Γερμανοί να έχουν πατώσει στο πρωταθλημα τους αλλά η Ευρώπη τους δίνει κίνητρο να αποδείξουν οτι παραμένουν μεγάλη ομάδα. 
  
Napoli - Villarreal
Στάδιο San Paolo. Δύο ομάδες που τα πηγαίνουν πολύ καλά στα πρωταθλήματα τους καθώς βρίσκονται στην 2η και 4η θέση αντίστοιχα. Το θέμα είναι κατά πόσο ενδιαφέρεται ο γηπεδούχος για διάκριση στην Ευρώπη διότι δίνει την εντύπωση πως η Serie A είναι προτεραίοτητα. Για τους Ισπανούς θα πω δεν έχουν παίξει το 100% τους στην Ευρώπη, λίγο μπλαζέ ήταν στη φάση των ομίλων.

Anderlecht - Ajax
Στάδιο Constant Vanden Stock. Μοιρασμένο το βλέπω το παιχνίδι. Ο γηπεδούχος είναι πρώτος στο πρωτάθλημα του και κάνει καλά ματς. Ο φιλοξενούμενος έχει βαριά φανέλα και είναι ικανός για όλα. Απρόβλεπτο ματς.
  
Lech Poznan - Braga
Στάδιο Miejski. Ο γηπεδούχος είναι για το ανάθεμα στο πρωτάθλημα του, αν και σε διακοπή. Στην Ευρώπη όμως δε μασάει. Ο φιλοξενούμενος... τα ίδια ακριβώς. Δεν εμπνέει το ματς.
 
BATE Borisov v PSG
Στάδιο Haradski. Ε τι να πω? Αυτή η διακοπή των πρώην Σοβιετικών είναι ερωτηματικό. 
 
Besiktas - Dynamo Kiev
Στάδιο FİYAPI İnönü. 13β απέχει από την κορυφή ο γηπεδούχος στο πρωτάθλημα του αλλά νομίζω οτι θα έχει τον πρωτο λόγο στο ματς. Βέβαια ο φιλοξενούμενος μπορεί να είναι από διακοπή αλλά διαθέτει εμπειρία. Οπως είπα θα ξεχωρίσω τον παράγοντα έδρα εδώ.
 
Benfica - Stuttgard
Στάδιο da Luz. Το ματς αυτό το ξεχωρίζω επίσης διότι ο γηπεδούχος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για νίκη βέβαια το να ακυρώνεις γερμανική ομάδα δεν είναι και ότι πιο σοφό. Ο γηπεδούχος είναι μόνος 2ος στην Πορτογαλία και δεν απειλείται, ενώ ο φιλοξενούμενος πέφτει κατηγορία!!!
 
Spartac Praha - Liverpool
Στάδιο Generali Arena. Ο γηπεδούχος είναι από διακοπή. Στη φάση των ομίλων έκανε καλές εμφανίσεις και είχε μόνο μία ήττα στο πρώτο ματς με την CSKA. O φιλοξενούμενος με το νέο προπονητή έχει πάρει τα πάνω του, βέβαια είναι αγγλική ομάδα και η εντύπωση μου είναι ότι θέλει απλά ένα καλό αποτέλεσμα εκτός για να πάρει την νίκη-πρόκριση στην έδρα του.
 
Basel - Spartak Moscow
Στάδιο St. Jakob. Άλλη μία αναμέτρηση που ένας από τους 2 είναι σε διακοπές. Έλεος!!!
  
 
Rangers - Sporting Lisbon
Στάδιο Ibrox. Πολύ καλό και μοιρασμένο ματς. Η προϊστορία είναι με τον γηπεδούχο.
  
Young Boys - Zenit
Σταδιο DE SUISSE. Για να μην μακρυγορώ νομίζω πως η Zenit και έτσι όπως είναι έχει τον πρώτο λόγο.

Sevilla - Porto
Στάδιο Ramón Sánchez Pizjuán. Ο γηπεδούχος κινείται σε ρηχά νερά φέτος ενώ ο φιλοξενούμενος είναι στα ντουζένια του. Νομίζω όμως οτι έχει την εμπειρία ώστε στέκεται καλά σε τέτοια ματς. Μοιρασμένο το παιχνίδι.

Lille - PSV
Στάδιο Nord Lille Métropole. Μεγάλο ματς καθώς και οι δύο είναι πρωτοπόροι στα πρωταθλήματα τους. Νομίζω όμως οτι οι Γάλλοι θα κάνουν τη διαφορά, έστω και δύσκολα.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India