Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Champions League: Ο πρόωρος τελικός!

Arsenal - Barcelona (21:45 ΝΕΤ)
Δεν είναι ματς αυτό...υπερθέαμα είναι. Οι δύο πιο επιθετικές ομάδες του κόσμου συναντιούνται. Οι Άγγλοι τρέχουν μία από τις καλύτερες σεζον, φιγουράροντας στην 2η θέση της Premier League ενώ στην φάση των ομίλων μπορεί να τερμάτισαν 2οι πίσω από την Shakhtar Donetsk αλλά σκόραραν 18 γκολ. Αυτή η 2η θέση του κόστισε καθώς έπεσαν πάνω στους μπλαουγκράνα. 
Ε, για την Barca τι να πω?
  
Roma - Shakhtar Donetsk (21:45 NS1)
Οι Giallorossi δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Βρισκόμενη στην 8η θέση του Campionato δεν έχει άλλη επιλογή παρά από μια καλή πορεία στον θεσμό. Από φόρμα δεν πάει καλά αφού έχασε εντός από την Napoli και πιο πριν εκτός από την Inter Milan, στα δυο τελευταία της ματς.
Οι Ουκρανοί είναι ένα ερωτηματικό και ο λόγος είναι η διακοπή του πρωταθλήματος τους από το Νοέμβριο, 2 μήνες+ δηλαδή χωρίς αγωνιστική δράση. Τελευταίο τους ματς στις 8 Δεκεβρίου με την Braga για το CL.
Το ματς φαίνεται να είναι κλειστό, η Roma θέλει τη νίκη γιατί ξέρει πως στην Ουκρανία τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Από την άλλη οι Ουκρανοί βολεύονται με μια ισοπαλία καθώς η αγωνιστίκη απραξία δεν τους προδιαθέτει για κάτι καλύτερο, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατι έχω την εντύπωση πως αν το ματς πάει στο Χ ο Lucescu θα το "χτυπήσει".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India