Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Sex and the Superleague: review episode 22.

Γεια προς σε όλες τις κατευθύνσεις, προς όλους τους ερωτύλους.

 H Carrie Bradshaw με τις φίλες της, πρωταγωνιστούν σε ακόμη ένα νέο, άκρως ερωτικό επεισόδιο.
Αφού η Carrie μαμιέται, επί ματαίο, με τη μισή New York στο βωμό του άπιαστου έρωτα κάνει και μία στάση στα γήπεδα της SL να δει τα τοπικά προιόντα μήπως ο φτερωτός θεός την γαζώσει με τα βέλη του.

Η Samantha κατηφόρησε προς Κρήτη και το σασπένς την αποζημείωσε. Ανατροπή ο Τέλης και νίκη επί της Καβάλας. Ισόβαθμες πλέον οι 2 ομάδες στην 5η θέση και η κόντρα για την έξοδο φούντωσε ,μαζί με το ερωτικό πάθος της λωτοφάγου ξανθιάς...


Η Charlotte ξαμολήθηκε στην Νέα Σμύρνη να πιει καφέ. Εκεί τα ερωτικά καλέσματα οδήγησαν τα βήματα της στο γήπεδο όπου παρακολούθησε την μεγάλη νίκη με 1-0 του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ. Βέβαια τα παράπονα για την διαιτησία των φιλοξενούμενων δεν πτόησαν το ηδονικό της νίκης.

Στη Θεσσαλονίκη ήρθε ο Mr Big ντυμένος ως Μαρινάκης (το Σάββατο) έκανε την ανατροπή, πήρε το 2πλο, καπάρωσε τον τίτλο, έκανε μάγκα τον Βαλβάρδε και έφυγε. Αρης- Ολυμπιακός 1-2.
Την Κυριακή πήγε στο Ηρακλής- Τρίπολη και τα σημάδια στειρότητας έκαναν την εμφάνιση τους αφού οι ομάδες έμειναν στο 0.

Η Miranda η πιο ανοργασμικιά απ' 'ολες τις λόλες πήγε Κέρκυρα να φασωθεί στα Καντούνια. Μόνο ανικανοποίητη δεν έμεινε καθώς το 3μπαλο επί των Σερραϊκών λεόντων τους άλλαξε κατηγορία.

Η Samantha η κρεβατογεμίστα ζήλεψε την τύχη της Miranda πήρε το learjet και πήγε Ξάνθη για δει και αυτή η δόλια κανένα 3μπαλο και έτσι έγινε. 3-0 η skoda και σε περιπέτειες ο Ατρόμητος που το όνομα του έβαλε στον κόπο την Αμερικάνα PR.

H Carrie παρεβρέθει στον κάμπο γιατι της διεμήνυσαν οτι τα παπούτσα εκεί είναι τέλεια. Αφού πέρασε μια βόλτα από την οδό Μανδηλαρα πήρε την κατηφόρα για το AEL FC Arena. Ματσάρα με τελικό νικητή τον μισητό Βόλο. Η απογοήτευση της σταρ ήταν τεράστια αφού το ποδαρικό της ήταν γρουσούζικο. Φταίει και ο deduzo. Έσκυβε η δόλια να δει τα αχαμνά του αλόγου αλλά το αλογάκι δεν είναι σούζα πια.

Τέλος και οι 5 μαζεύτηκαν να δουν το ντερμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ. 3-1 οι πράσινοι, που το παν καλά καράβι και γκρίνια για τον Χιμένεθ. Οι μεν έκαναν μεγάλο παιχνίδι και οι άλλοι μεγάλα λάθη.

Αυτά φιλοθεάμον κοινό. 

ΥΓ1:I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. Αχχχχ! 

ΥΓ2: 20 γκολάκια λέμε!

ΥΓ3: 3 και τα Ταμεία μας! Μπράβο betonia & Birdy!!!!!!!!!!!

  

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τέτοια περιγραφή φίλε... μόνο από σένα την περίμενα… ;-p

charalampos είπε...

Βλέπω πολύ sex and the city, φίλε! Είναι βγαλμένο από τη ζωή... :-P

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India