Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: NURBERG-LEVERKUSEN 2

Καλημέρα σε όλους σας.
   Θα ξεκινήσω όπως πάντα με χρονική σειρά, και πρώτη μου επιλογή στην β΄ Ιταλίας η ιστορική (για τους παλιούς) ομάδα του Τορίνο, καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλειες αλλά και η αντίπαλος της εκτός του ότι δεν μπορεί,έχει και σοβαρές απουσίες.
   Συνεχίζω με Γερμανία...
και το διπλό για την ομάδα της Λεβερκούζεν μέσα στην Νυρεμβέργη, διότι έχω μία ομάδα με σταθερή παρουσία εκτός έδρας(αήττητη), και μία άλλη η οποία έχει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της (μετά το νικηφόρο με το Αμβούργο), όπου δεν νομίζω ότι με τις απουσίες που έχει θα μπορέσει να ανταποκριθεί για δεύτερη σερί φορά.
   Άλλη μία ή μάλλον διπλή επιλογή έρχεται από τον αγώνα Κολωνία-Μπάγερν όπου θα προτιμήσω το 2 και το over, καθώς η ανωτερότητα των Βαβαυρών είναι αναμφισβήτητη
   Επόμενη επιλογή από την Αγγλία και το g/g στον αγώνα της Έβερτον με την Μπλάκπουλ, μιας και η φιλοξενούμενη είναι ικανή για να σκοράρει.
    Από την Αγγλία και πάλι θα προτιμήσω το over στον αγώνα της Μαν.Σίτι, καθώς έχω την αίσθηση ότι θα ξεμπουκώσει, ενώ βοήθεια προς το σημείο, μπορεί να δώσει  και η Γουέστ Μπρομ.
   Το διπλό θα επιλέξω (αν και θα στεναχωρίσω τον φίλο μου τον Άγγλο ασθενή που από ότι ξέρω θα είναι παρών και ετοιμάζει φωτογραφικό υλικό για τους φίλους του betonia) στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ, καθώς νομίζω ότι η ανακατωσούρα από την μεταγραφή του Κάρολ, και οι απουσίες θα στοιχίσουν στους γηπεδούχους, συν του ότι η ομάδα του Λονδίνου θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη.
   Στην Ελλάδα τώρα όπου θα αμαρτήσω και θα πάω με την τελευταία ευκαιρία της Λάρισας, χωρίς πολλά-πολλά.
   Στην Ισπανία έχω αρκετά δυνατά τον άσσο για την Οσασούνα, διότι είναι σε καλό φεγγάρι, έχει ψυχολογία μετά την νίκη απέναντι στην Ρεάλ και από την άλλη η Μαγιόρκα έχει ξεμείνει από επιθετικούς και αυτήν την στιγμή δεν δείχνει ικανή να αντιδράσει.
   Το g/g θα προτιμήσω στον αγώνα Μπιλμπάο-Χιχόν, παρά κάποιο άλλο σημείο διότι η δυνατή έδρα σε συνδυασμό με την καλή κατάσταση της Χιχόν(0-4 την Μαγιόρκα) μου λένε ότι πιο πιθανό είναι να σκοράρουν και οι δύο, παρά να επιλέξω σημείο νίκης για κάποιον.
   Ιταλία μεριά και θα προτιμήσω την Ουντινέζε η οποία δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρει τώρα, καθώς επιστρέφει ο Σάντσες, ενώ η Σαμπτόρια σε τρικυμία βρίσκετε.
   Δύο σημεία από έναν αγώνα θα προτιμήσω και πάλι, το g/g και το over στην αναμέτρηση Πιτέρμπορο-Σαουθάμπτον, απλά γιατί είναι το προφανές.
   Στο κιτρινόμαυρο ντέρμπυ όπου η μία ομάδα(ΑΕΚ) είναι ότι ξημερώσει, ενώ η άλλη(ΑΡΗΣ) έχει την χειρότερη επίθεση στην Ευρώπη, εγώ θα προτιμήσω το over.
   Αυτά από εμένα, και καλή επιτυχία σε όλους σας.

torino-sassuolo 1
cologne-bayern over
cologne-bayern   2
nurberg-leverkusen 2
everton-fulham g/g
newcastle-arsenal  2
man.city-west bromwich  over
asteras tripolis-larisa   2
bilbao-sporting   g/g
 osasuna-mallorca  1
udinese-samptoria  1
peterborough-southampton g/g
peterborough-southampton  over
aek-aris                over

Τριάδα 1η  osasuna-mallorca 1 (1.9)   Τριάδα 2η  asteras-larisa 2 (3.0)
                  torino-sassuolo    1 (1.8)                     cologne-bayern over (1.57)
                 aek-aris       over (2.35)                      man.city-west brom over (1.61)

Απόδοση        8.0                                   Απόδοση        7.58


Τριάδα 3η   nurberg-leverkusen  2 (2.1)
                  peterbotough-southampton  over (1.50)
                 bilbao-sporting        g/g   (1.83)

   Απόδοση         5.76



  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India