Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: KERKYRA-PANSERRAIKOS 1 (ΤΑΜΕΙΟ)

Καλημερίζω και σήμερα την παρέα.
   Η αναφορά μου και σήμερα θα είναι σύντομη, με επιλογές οι οποίες θα  είναι κυρίως από το Ελληνικό και Ιταλικό πρωτάθλημα.
   Ξεκινάω με ένα  over στην Σκωτία, στην αναμέτρηση της Νταντί με την Σέλτικ, ενώ θα συνεχίσω με το τρένο της β΄ Γερμανίας, την Μπόχουμ η οποία θα βγάλει το διπλό μέσα στην έδρα της Μπίλεφελντ.
   Στον Ελληνικό χώρο θα βγάλω τον άσσο του Ηρακλή με την ομάδα που έχω πει ότι θα πέσει (Αστέρας Τρίπολης) αλλά και τον άσσο για την Κέρκυρα με τον καταδικασμένο Πανσερραικό.
   Στην Ιταλία, στις επιλογές μου θα έχω... το g/g στον αγώνα της Μπρέσια με την Λάτσιο και το διπλό για τα "διαόλια" της Ουντινέζε.
   Στον κάμπο ( τι να πω μυαλό δεν βάζω) θα πάω με την νίκη για την ΑΕΛ, ενώ και στο Αθηναικό ντέρμπυ θα πάω με τον καλύτερο, δηλ. τον Παναθηναικό.
   Κλείνω με ένα άλλο μεγάλο ματς, που θα γίνει στο Τορίνο μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ όπου θα προτιμήσω το g/g και το over.

Τριάδα 1η  iraklis-asteras 1 (2.2)
                 arminia-bochum 2 (1.72)
                juventus-inter     g/g (1.53)
     Απόδοση     5.78

Τριάδα  2η  cesena-udinese  2 (2.1)
                  pao-aek    1  (1.75)
                 kerkyra-panserraikos 1 (1.8)

Απόδοση         6.6


Τριάδα 3η  larisa-olympiakos volu 1 (2.0)
                 juventus-inter over (1.72)
                brecia-lazio    g/g ( 2.0)

    Απόδοση     6.88 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India