Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κυπριακό πρωτάθλημα: Ανασκόπηση 20ης αγωνιστικής

Βαθμολογικά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Η κορυφή είναι αμετάβλητη, στην ουρά όμως βγήκανε τα γούστα. Η 20η αγωνιστική περιλάμβανε τις παρακάτω αναμετρήσεις...

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
Το χε αλλά το χασε ο Ολυμπιακός στο Τσίρειο. Η ήττα έφερε παράπονα για την διαιτησία και τον απομάκρυνε από την 4άδα. Στον Απόλλων η όρεξη έχει ανοίξει και θέλουν την 3η θέση καθώς απέχουν 3β από την 3η ΑΕΚ.


ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ 1-2

Ανατροπή για άντε γεια! Πρώτος και καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ που δεν μάσησε και έδειξε στην φιλόδοξη ΑΕΚ who is the boss! Παράπονα του γηπεδούχου για την διαιτησία και εδώ.


 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΛ 2-0
Νικη χωρίς αντίκρισμα! Η διαφορά της 2ης Ομόνοιας από τον ΑΠΟΕΛ δεν μειώθηκε, αλλά κέρδισε δίκαια. Ο φιλοξενούμενος παίζει το εδω προπονητής....εκεί προπονητής....καλώς το νέο προπονητή! Άντε να δούμε.


ΑΕΠ - ΕΡΜΗΣ 3-1
Εεεεε ΑΕΠ, εεεεε ΑΕΠ! 3ποντο και δεν είμαι καλά! Να έχει και συνέχεια καλά θα είναι! Ο Ερμής απογοήτευσε. Αμυντικά προβλήματα βλέπεις...


ΔΟΞΑ - ΑΛΚΗ 3-0
Τιμή και Δόξα! Οι ουραγοί αντεπιτίθενται! Ένεση αυτοπεποίθησης για τους γηπεδούχους και βαθεία περισυλλογή για τους φιλοξενούμενους, 3 γκολ από τον τελευταίο έφαγαν. Αρε Σουμ!


 ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ 0-0
Η ισοπαλία δε χάλασε κανέναν. Ο Εθνικός που ήθελε τη νίκη, βλέπει 8άδα και οι Πεγειώτες κούτσα-κούτσα μαζεύουν πονταλάκια.


 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΕΝΠ 3-1
Η Ανόρθωση βλέπει 4άδα με τη νίκη αυτή αλλά ενδόμυχα στόχος είναι η 3άδα. Οι τσολιάδες από την άλλη είναι χαλαροί, ήττα εντός προγράμματος λένε και ρίχνουν το βάρος σε άλλα ματς. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India