Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Άλλο Ευρώπη και άλλο Νευροκόπι!

Ο Jose στον περσινό τελικό...έσκισε!!!!
Inter vs Bayern München
Στάδιο Giuseppe Meazza. ΔΕΝ ειναι ο περσινός τελικός. Και οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει ριζικά! Οι Γερμανοί δεν ψάχνουν την εκδίκηση αλλά ένα γκολ. Οι Ιταλοί από ομάδα μοντέλο με άμυνα γρανίτη έχουν γίνει μια απλά καλή ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ελέω Leonardo. Οι Γερμανοί ενώ ήταν η ομάδα με την περισσότερη κατοχή μπάλας μετά την Barca τώρα άλλαξε ρυθμό και παίζει πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Στα πρωταθλήματα τους είναι 3οι και οι δυο με 5 και 13β από την κορυφή αντίστοιχα ενώ τρέχουν ένα καλό σερί νικών στα τελευταία τους ματς. Έξω το ματς το σπρώχνουν στην ισοπαλία.  

Olympique Marseille vs Manchester Utd

Στάδιο Vélodrome. Οι Γάλλοι τρέχουν ένα σερί 12 νικών στην έδρα τους και δεν είναι της πλάκας αφού η Chelsea εκεί έχασε οικτρά. Το πρώτο τους μέλημα είναι να μην δεχτούν γκολ αν και αμυντικά έχουν απουσίες. Οι Άγγλοι με ένα μόλις γκολ στο παθητικό τους και αφού έχουν βαλθεί να μας εντυπωσιάσουν ταξιδεύουν για το 2πλο. Ο Sir Alex βλέπεις, ξεκούρασε αρκετούς παίχτες γιατί ξέρει πως το καλό αποτέλεσμα εκτός είναι... μισή πρόκριση.

FC Porto vs Sevilla FC
Στάδιο Dragão. Πάμε και στο EL να δούμε την μοναδική σημερινή αναμέτρηση. Η Πορτογάλοι έχουν το προβάδισμα καθώς το πρώτο μάτς στην Ισπανία το πήραν με 2-1. Βέβαια δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μπορεί ο προπονητής τους Andre Villas-Boas, και κολλητός του Mourinho, να τρέχει ενα σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα στην Ευρώπη, μπορεί να έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στη χώρα του αλλά όλα αυτά μπορεί εύκολα μαυρίσουν αν οι παίκτες του υποτιμήσουν το σημερινό ματς.
Οι Ισπανοί από την άλλη δεν είναι σε καλή φάση καθώς στο πρωτάθλημα τους είναι χλιαροί. Οι Πορτογαλικές ομάδες τους την έχουν πει καθώς εκτός CL έμειναν από τη...Braga!!! Τώρα η Porto απειλεί να τους αποτελειώσει την ευρωπαϊκή πορεία. Το πάθος των Ισπανών για νίκη πρέπει να περισσεύει, παρόλα αυτά τα πράγματα είναι χλωμά.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India