Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 21η αγωνιστική-2η πράξη

Ποια ομάδα έχει το X-factor?
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (15:00 Nova)
Ξεκινάμε από την Κρήτη όπου ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανιώνιο. Στον 1ο γύρο οι Κρητικοί πήραν 2πλο στην Ν. Σμύρνη. Ο "Τέλης" είναι μία ομάδα με ομοιογένεια που σουτάρει, κλέβει μπάλες, κερδίζει φάουλ, χάνει γκολ και χάνει ευκαιρίες. Αργή η αμυντική 4άδα αλλά το κεντρικό δίδυμο είναι αξιόπιστο, επιθετικά οι πλάγιοι δείχνουν να έχουν ποιότητα. 5 ματς εντός χωρίς γκολ αλλά 6 ματς εντός αήττητος.
Οι Νεοσμυρνίωτες άλλαξαν επίπεδο με τις νέες προσθήκες, σαφώς πιο δεμένοι και επιθετικοί αλλά χωρίς να αποφεύγουν τα πολλά λάθη. 4 ματς εκτός χωρίς νίκη και αμφότεροι χρωστούν φέτος κάτι over. Άραγε μία ισοπαλία θα βόλευε?
    
ΚΑΒΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (15:00 Nova)
Για την Καβάλα θα διαβάσετε τον τοπικό συντάκτη aggelo. Καλύτερος εώς τώρα ο γηπεδούχος θέλει νίκη για να εδραιωθεί στα play-off. Ισόπαλο το ματς στον πρώτο γύρο. Η Κέρκυρα μπορεί να μην είναι ομαδάρα αλλά έχει χαρακτήρα στα εκτός, κλέβει μπάλες, κάνει αποκρούσεις, κάνει επεμβάσεις εξαιτίας της ποιοτικής άμυνας. Η ψυχολογία δεν είναι και στα ύψη καθώς αποκλείστηκαν στο κύπελλο. Κλείνοντας δεν βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ. 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (15:00 NET)
Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί ο γηπεδούχος, αν θα είναι σοκαρισμένος ή αν θα ξεσπάσει, όμως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Από την αρχή της χρονιάς ο betonias είδε και φώναζε πως αυτός ο Ολυμπιακός, ναι μεν είναι ο καλύτερος της Ελλάδος, αλλά δεν μπορεί στα μεγάλα ματς. Ο αποκλεισμός της Ευρώπης του κόστισε αγωνιστικά. Ο προπονητής του δείχνει αδυναμία στο να κάνει αγωνιστικές ανατροπές και φαίνεται να απουσιάζει ο φυσικός ηγέτης.
Η Ξάνθη θα πάει το ματς στην τακτική. Θα δυναμώσει το κέντρο της για να σπάσει τα φοβερά 15λεπτα και να παγώσει το ερυθρόλευκο τέμπο με σκοπό να χτυπήσει στην αντεπίθεση για να κλέψει το Χ ή τουλάχιστον να προσπαθήσει.
 
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15 Nova)
Ο Βόλος γνωρίζει ποδοσφαιρική άνοιξη. Σπουδαίο ματς ανάμεσα στους 2 καλύτερους Έλληνες προπονητές που έρχονται με την φόρα του κυπέλλου. 2-2 το πρώτο ματς και αυτό της Κυριακής κάπως έτσι βλέπω να εξελίσσεται, over δηλαδή. 6 ματς έχει να κερδίσει στην έδρα του ο γηπεδούχος οπότε θα βγει, όπως πάντα, στην επίθεση. Απο την άλλη ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα πλέον που παίζει το κατακτητικό  4-4-2 με αποτέλεσμα το ωραίο ποδόσφαιρο. Οι 5 εντός ισοπαλίες και 10 στο σύνολο  του Τσιώλη με βάζουν σε σκέψεις για το Χ. Αν το ματς πάει στο γκολ νομίζω πως δούμε 2πλο. Σημειώστε ότι οι Βολιώτες δεν τα πηγαίνουν καλά στην έδρα τους, με 2 μόνο νίκες.
 
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 Nova)
Τα ντέρμπι δεν είναι της αρεσκείας μου. Δεν τρώω τον παπά του συγκεκριμένου ματς. Δεν ξέρω αν τα Παοκια άδειασαν με τον Ολυμπιακό και όλο αυτό τον κακό χαμό που έγινε στο κύπελλο. Ξέρω όμως πως είναι η ομάδα με την καλύτερη ποδοσφαιρική τακτική. Από την άλλη οι πράσινοι έχουν ένα κίνητρο παραπάνω. Θέλουν να περάσουν από την Τούμπα και να την πουν στον μισητό αντίπαλο. Μπορεί να αποκλείστηκαν από το κύπελλο αλλά ήταν μεταμορφωμένοι. Αν ο Cisse (παιχταράς) παίξει τελικά ίσως πάρει κάτι καλό. Στατιστικά κτλ δεν ισχύουν.
Αυτά μάγκες. Εύχομαι ένα καλό ΣΒΚ και να γουστάρετε μπάλα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India