Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 22η αγωνιστική-2η πράξη.

Το ντέρμπι είναι στον κάμπο.
ΑΕΛ- Ολυμπιακός Β.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00 NS2)
Η κατάρα της γριάς!!! Όποιος πάει καλά στον Ηρακλή κάτι παθαίνει, τελευταίο θύμα ο Κατσικάς. Στα αγωνιστικά και οι δύο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Τα προβλήματα θα πρέπει να παραμεριστούν και να γίνει η υπέρβαση. Ο Γηραιός έχει να χάσει στην έδρα του 7 αγωνιστικές αλλά θα πρέπει να προσέξει γιατί είναι επιρρεπής στις κάρτες. Ο Αστέρας έχει 5 ματς να γευτεί τη νίκη ενώ στις 4 τελευταίες εξορμήσεις του έμεινε άσφαιρος. Η προϊστορία λέει κυανόλευκος.
 
 
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (15:00 NS4)
Κατά κάποιο τρόπο είναι το ματς της χρονιάς για τους Φαίακες. Με νίκη μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο. Στις Σέρρες η κατάσταση δείχνει κρίσιμη. Αποχωρήσεις παρασκήνιο και όλα καταδεικνύουν οτι η ασπίδα έπεσε στη μάχη της παραμονής. Ο γηπεδούχος έχει 4 αγωνιστικές από εντός έδρας ισοπαλία και αυτό αναφέρεται για τους τύπους. Δεν βλέπω έκπληξη με λίγα λόγια.
 
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (17:15 ΝΕΤ)
Στην Ξάνθη μεσούσης προβλημάτων και αμφισβήτησης βλέπουν το 3ποντο μονόδρομο ενώ στον Ατρόμητο ασχολούνται με την διαιτησία. Η Ξάνθη έχει 4 ματς να κεδρίσει και 7 να βγάλει ισοπαλία. Ο Ατρόμητος εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει ποτέ 2 γκολ και πάνω από ενώ μόνο σε 3 ματς κράτησε το 0 στην εστία του. Πολύ ισορροπία βλέπω και στην προϊστορία.
 
ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ (17:15 NS2)
ΤΟ ματς! Τρελή αντιπάθεια ανάμεσα στις 2 πόλεις. Το γόητρο είναι πάνω από όλα. Στατιστικές προϊστορίες αγωνιστικά δεν αξίζουν μία. Αυτός που θέλει το ματς θα το πάρει. Αν και η πιθανότητα να τα μοιράσουν δεν είναι ασήμαντη.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - A.E.K. (19:30 NS1)
Όποιος έχει να πει κάτι για το ντρέμπι ή την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, καλοδεχούμενο. Δεν έχω να πω τίποτα για αυτό το ματς. Μπορεί όλοι να λένε τριφύλλι αλλά ο δικέφαλος είναι απρόβλεπτος. Καλή θέαση και μόνο παιδιά.

1 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

esto kai kathisterimena,mias kai den ta paw kala me tis giortes,na soy eyxithw oti kalytero file gia tin xthesini giorti sou.kai kalo 3mero na xoume.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India