Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Άρης: Αποστολή εξετελέσθη.

Η νίκη επί της Κέρκυρας, επετεύχθη. Το 3-ποντο έγραψε και η ομάδα εν μέρει αποφορτίστηκε. Πολλά γράφονται για το ακυρωθέν γκολ της Κέρκυρας. Ήταν, δεν ήταν, το προσπερνάμε, αποφεύγοντας τις δικαιολογίες που στηρίζονται σε τυχόν διαιτητικά λάθη. Αυτά γίνονταν και θα γίνονται. Προσωπικά με κουράζει να ασχολούμαι με την διαιτησία. Το vathmologia.gr πάντως εμφανίζει τον Άρη από τους πιο αδικημένους στη λίγκα με 3 σφυρίγματα υπέρ και 7(!) κατά. Αυτά για να μην λέμε ότι θέλουμε για κιτρινο-ευνοημένους.

Ο Τσέζαρεκ σκόραρε και τουλάχιστον δείχνει να μην έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα. Ο Ρουΐς έχασε ένα κλασσικό τετ-α-τετ και η κριτική, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, ήταν έντονη. Δικαιολογημένα. Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα θα πρέπει να μάθει να...
 παίζει κάτω από την πίεση της μίας φάσης.
Ο Κόκε μετά την άδεια γύρισε για να παίξει τα ρέστα του. Δεν σκόραρε αλλά έκανε καλό ματς. Η διοίκηση και ο προπονητής τον στηρίζουν υπέρ του δέοντος και το μόνο που έχει να κάνει ο Ισπανός είναι να μείνει απερίσπαστος και παθιασμένος. Νομίζω πως οι δικαιολογίες για αυτόν σωθήκανε.
 Νέος ρόλος μεσοεπιθετικά για τον τεχνίτη Νέτο που έχει τις απαιτούμενες αρετές (έδωσε την ασίστ του πρώτου γκολ) αφού ο Βαγγέλη διακρίνεται για την μαχητικότητα του στο άκρο της άμυνας. Δεν χαλάει κανέναν, αντιθέτως!
Για τον Πορτίγια επιφυλάσσομαι. Ήθελε να αποδείξει οτι μπορεί και ήταν λίγο υπερβολικός. Σκόραρε, πλασάροντας με ρίσκο από τα αριστερά αλλά νομίζω οτι έπρεπε να σπάσει την μπάλα στον Ναφτί που ήταν δίπλα του, ελεύθερος και φάτσα με την εστία. 

Εν αναμονή είναι όλος ο κόσμος των κιτρίνων αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Κούπερ και του Χαβίτο ενώ η μεταγραφολογία μοιράζει αισιοδοξία.

Ο Άρης έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτή την εως τώρα μέτρια πορεία, ότι έχει να λύσει ένα μόνο πρόβλημα...αυτό του σκοραρίσματος. Το γνωρίζουν άπαντες αλλά αυτό που εγγυάται του αποτελέσματος είναι η παρουσία του προπονητή. Όταν λυθεί αυτό το θέμα νομίζω οτι θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του Άρη με τον Κούπερ στο πάγκο του.

ΥΓ: Το ελληνικό παράδοξο: δεν σκοράρει ο Άρης και είναι άμπαλος ο Κούπερ. Δεν είναι προπονητάρα άλλα όλοι τον θέλουν στον πάγκο της ομάδας τους. Δεν τον φοβούνται αλλά όλοι θα πάρουν βαθιά ανάσα ανακούφισης την ημέρα που θα αφήσει τον κιτρινόμαυρο πάγκο. 

  

1 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Ντάξει μωρέ καλά πάμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε τσιμπήσει 2-3 βαθμούς ακόμα, αλλά δεν βαριέσαι.

Η ομάδα έχει πλάνο, έχει φυσική κατάσταση, έχει προπονητή και έχει περιθώρια βελτίωσης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India