Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Champions league: Προ-τελευταία στροφή. (5/8 σωστά)

Πάμε να δούμε την κατάσταση σε κάθε όμιλο ξεχωριστά. Το παιχνίδι της πρόκρισης μπαίνει στην τελική του ευθεία και τα ζευγάρια των ομίλων ανταλλάσσουν κλεφτές ματιές.

Group E
Roma - Bayern Munich: Οι Γερμανοί είναι πρώτοι στον όμιλο με 12β και δεν απειλούνται. Οι Ρωμαίοι έχοντας 6β με πιθανή νίκη και ισοπαλία στο άλλο ματς προκρίνονται. Οι Ιταλοί νομίζω οτι είναι σε καλή κατάσταση και οι σφαλιάρες που φάγανε στο θεσμό τους έβαλαν μυαλό. Εκτίμηση: Δύσκολη νίκη της Roma.  
Basel - CFR Cluj: Αμφότεροι έχουν 3β. Η Βασιλεία μετά πάει στην αδιάφορη Bayern...
 ενώ η Cluj φιλοξενεί τη Roma. Η Basel είναι ανώτερη των Ρουμάνων αλλά θα απουσιάσουν οι Streller και Stocker.  Εκτίμηση: Νίκη του γηπεδούχου με την ισοπαλία να μην αποτελεί έκπληξη.

GroupF
Chelsea - MSK Zilina: Δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
Spartak - Marseill: Οποιος από τους 2 κερδίσει προκρίνεται. Η Spartak έχει απουσίες και η ΟΜ θέλει να εκδικηθεί αν και δεν είναι σε ιδανική κατάσταση. Νομίζω πως την άλλη αγωνιστική θα έχουμε ξεκαθαρίσει. Εκτίμηση: Ισοπαλία  

GroupG
AJ Auxerre - Milan: Οι Γάλλοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση έχοντας 3β. Μετά έχουν την Real εκτός οπότε πάπαλα. Οι Ιταλοί έχουν τη φανέλα έχουν τα ονόματα αλλά δεν έχουν την αγωνιστική κατάσταση. Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν, προβάδισμα στην ισοπαλία.  
Ajax - Real Madrid: Αν και οι Ολλανδοί (4β) είχαν καλή παρουσία στη Μαδρίτη, οι Ισπανοί (10β) θα θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση. Δύσκολο ματς διότι ακόμη και η ισοπαλία βολεύει και τους δυο. Μετά οι galacticos έχουν το El classico, θα ρισκάρουν οικονομία δυνάμεων? Εκτίμηση: Νίκη της Βασίλισσας.

GroupH
Braga - Arsenal: Οι Πορτογάλοι έχουν 6β και θέλουν τουλάχιστον 1β για να είναι ευχαριστημένοι. Οι κανονιέρηδες (9β) μπορεί να έχουν διαλείψεις στην απόδοση τους αλλά είναι το φαβορί. Εκτίμηση: Νίκη της Arsenal. 
Partizan - Shakhtar: Οι Σέρβοι (0β) είναι σίγουρα εκτός. Οι Ουκρανοί (9β) είναι λίγο πριν την πρόκριση. Βέβαια, αν και οι Παρτιζάνοι απογοήτευσαν με την Braga, η νίκη μέσα στην έδρα τους είναι πάντα πιθανή και η καλή εμφάνιση εντός είναι στόχος. Εκτίμηση: Κάτω από 2,5 γκολ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India