Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Europa league:4η αγωνιστική-Ελληνικές ομάδες

Δύσκολα τα πράγμα για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μάχη στα ίσια για την ΑΕΚ. Οι δύο αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων έχουν πολλά κυβικά και ο Βέλγος, φιλόδοξος! Καλή επιτυχία στις ομάδες μας.   

20:00 ΠΑΟΚ - Βιγιαρεάλ
Ξεκινάμε από την Τούμπα. Εδώ φιλοξενείται η τρίτη στην primera division, Villiarreal. Ο head coach, πλέον, Χάβος δηλώνει έτοιμος...
 να προσθέσει βαθμό ή βαθμούς στην ασπρόμαυρη μπάνκα. Η συνταγή είναι γνωστή και η ομάδα στα μεγάλα ματς δείχνει χαρακτήρα. Τα μεγέθη έχουν τεράστια διαφορά αλλά δεν τρομάζουν. Με τέτοιες ομάδες εντός έδρας το αποτέλεσμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο η διάθεση για καλή εμφάνιση. 10 ματς αήττητος ο  Juan Carlos Garrido, προπονητής του κίτρινου υποβρυχίου, που δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Marcos Senna και Marco Ruben. 1-0 το πρώτο ματς.  




20:00 Λεβερκούζεν - Άρης
Πάμε στο BayArena. Ο Jupp Heynckes, προπονητής των γερμανών που κάθισε και στον πάγκο της Ρεαλ Μαδρίτης, δήλωσε οτι στο Βικελίδης τα πυροτεχνήματα ήταν στην κερκίδα, κάνοντας λόγο για την ατμόσφαιρα, ενώ εδώ είναι στο χόρτο, θέλοντας να αβαντάρει την απόδοση των παιχτών του. Εκτός είναι οι Ballack, Kiessling και Sami Hyypia. 4-4-2 μάλλον και οι Γερμανοί που θέλουν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα, να πιέσουν στα χαφ και να δώσουν πλάτος στην ανάπτυξη τους για να σπάσουν την κλειστή άμυνα του Άρη. Ο Άρης είναι σαφώς το αουτσάιντερ που δεν έχει να χάσει τίποτα. Πρώτοι οι Γερμανοί με 5β, τρίτος ο Άρης με 4β στον όμιλο ενω 0-0 έληξε το πρώτο ματς.
   
22:05 ΑΕΚ- Άντερλεχτ
3-0 το πρώτο τους ματς. Εδώ έχουμε θέμα και με τους δύο που είναι ικανοί για όλα. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην αποδόση τους και δεν ενδεικνύνται για στοιχηματισμό. Αμφότεροι προέρχονται από ήττες. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Σκόκο, Ντιόπ, Γιάχιτς, Μπερνς και αμφίβολο τον Γρηγόρη Μάκο. Η Άντερλεχτ έρχεται με αέρα και ο γενικός αρχηγός τους προσπαθεί να τους προσγειώσει γνωρίζοντας οτι τα πράγματα στην Αθήνα δεν θα είναι το ίδιο ευκολα.  Το ματς αυτό θα ξεκαθαρίσει την 2η θέση του ομίλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India