Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Champion league : 4η αγωνιστική- 1η πράξη.

19:30 Ρούμπιν Καζάν - Παναθηναϊκός

Άλλο Ευρώπη και άλλο Νευροκόπι. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Ισόπαλο το πρώτο ματς. Πολύ κρύο και νίκη υπόσχονται οι Ρώσοι στην έδρα τους, εκεί που σκόνταψε η μεγάλη Μπάρτσα.

21:45 Βέρντερ Βρέμης - Τβέντε
Οι Γερμανοί είναι τελευταίοι στον όμιλο. Ισόπαλο το προηγούμενο παιχνίδι. Αν οι γηπεδούχοι θέλουν να προχωρήσουν η νίκη είναι μονόδρομος. Ο πιτσιρικάς Marin είναι...

 το βαρόμετρο της ομάδας. Οι Ολλανδοί είναι σοβαρή ομάδα και σκοράρουν εύκολα με τον ικανό Janko και μπορούν να πάρουν κάτι καλό. Μια από τα ίδια?

21:45 Βαλένθια - Ρέιντζερς
Ενδιαφέρον ματς. H μάχη για την 2η θέση του ομίλου με 4β και 5β, αντίστοιχα. Οι Ισπανοί καίγονται για νίκη, έχουν τις πιθανότητες υπέρ τους αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή άμυνα (θυμίζω το 0-0 στο Ολντ Τράφορτν, 1η CL) και ταξιδεύουν για τον 1 βαθμό που θα τους κρατήσει δεύτερους.

21:45 Κοπεγχάγη - Μπαρτσελόνα
Νο comment...

21:45 Μπενφίκα - Λυών
Το προηγούμενο ματς το πήραν εύκολα οι Γάλλοι που είναι πρώτοι πρώτοι στον όμιλο αλλά δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Η Μπενφίκα στην έδρα της είναι δυνατή. Στον όμιλο δεν έχουν βγει ισοπαλίες ως τώρα και εδώ μία ίσως συμβιβάσει την κατάσταση.

21:45 Μπουρσασπόρ - Μάντσεστερ Γ.
Οι Τούρκοι είναι Τούρκοι και πάντα στην έδρα τους είναι δυνατοί, όμως έχουν μηδέν βαθμούς, μηδέν γκολ και μηδέν ελπίδες για κάτι καλό. Ο Άγγλοι είναι φόρμα και δύσκολα ή εύκολα θα πάρουν το αποτέλεσμα. Παίζει πολύ το 2πλό στα γραφεία  στοιχημάτων.

21:45 Τότεναμ - Ίντερ
Το ματς της βραδιάς. Μπορεί το προηγούμενο παιχνίδι να έληξε 4-3 υπέρ των Ιταλών αλλά τώρα είναι άλλο το σκηνικό. Οι Άγγλοι στην έδρα τους πετάνε φλόγες και οι Ιταλοί είναι καλοί αλλά δεν είναι η περσινή ομάδα μοντέλο. Όλα τα σημεία είναι σε ισοροπία και το over παίζεται αβέρτα, προσοχή!  

21:45 Χαποέλ Τελ Αβίβ - Σάλκε
Οι γηπεδούχοι είναι καλή ομάδα αλλά χάνουν στις λεπτομέρειες. Έχουν θέμα με την άμυνα τους και έχουν μηδέν βαθμούς στον όμιλο. Η Σάλκε θέλει τη νίκη για να πιάσει στην πρώτη θέση τη Λυών σε πιθανό στραβοπάτημα της στην Πορτογαλία αλλά δεν είναι σε φόρμα τουλάχιστον στη Μπουντεσλίγκα. Το ματς αυτό μπορεί να κρύβει έκπληξη. Αυτή η αγωνιστική είναι κάπως σε αυτόν το όμιλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India