Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πάμε γερά

 Σάββατο σήμερα με τα πρωταθλήματα σε εξέλιξη και τις ομάδες να δίνουν τις μάχες τους, άλλες για την διάκριση και άλλες για την σωτηρία τους.
 Από το δικό μας πρωτάθλημα θα επιλέξω νίκες για τον Πανιώνιο κόντρα στον Ατρόμητο και την Κέρκυρα κόντρα στην Ξάνθη.
 Η νεοσμυρνιώτες θα πρέπει να εκμεταλλευθούν την έδρα τους αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ οι περιστεριώτες φέτος δεν δείχνουν και πολύ «ατρόμητοι» και νομίζω ότι θα έχουν αρκετά προβλήματα στη συνέχεια.
 Η Κερκυραίοι που για πρώτη φορά φέτος θα παίξουν στο νησί των Φαιάκων, έχουν δείξει αξιόλογη ομάδα και αντιμετωπίζουν την Ξάνθη που εκτός της μέχρι τώρα κακής εικόνας (παρά τις αλλαγές προπονητών)… έχουν και πολλές ελλείψεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 Από τη Γαλλία θα επιλέξω... νίκες για την Μονακό κόντρα στην Αρλ και την Μπορντό κόντρα στην Νανσί. Και οι δυο είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους και πρέπει να πάρουν βαθμούς αν δεν θέλουν να έχουν μια χαμένη χρονιά.
 
 Στην Ισπανία θα πάω με την Ατλέτικο απέναντι στην πολύ κακή εκτός Οσασούνα, ενώ από τη Γερμανία θα επιλέξω το διπλό για την Λεβερκούζεν μέσα στην Σαν Πάουλι λόγο ανωτερότητας.
 Τέλος στην Ολλανδία βλέπω over2,5 στο παιχνίδι της Μπρέντα με την Τβέντε ενώ στο Ιταλικό ντέρμπι θα επιλέξω νίκη για την Γιούβε απέναντι στην Ρώμα, που μπορεί να είναι σε φόρμα αλλά νομίζω ότι η Γιούβε είναι αρκετά καλύτερη και θα το πάρει το ματς…      

Δυάδα με απόδοση 4,52…
Panionios - Atromitos   1   (2,10)   0-1
Kerkyra - Xanthi Skoda   1   (2,15)   1-1


Τριάδα με απόδοση 5,05…
Monaco - Arles-Avignon   1   (1,55)   0-0
Atletico Madrid - Osasuna   1   (1,55)   3-0
St. Pauli - Bayer Leverkusen   2   (2,10)   0-1


Τριάδα με απόδοση 6,35…
NAC Breda - FC Twente   over2,5   (1,65)   2-1
Bordeaux - Nancy   1   (1,75)   2-1
Juventus - AS Roma   1   (2,20)   1-1


Καλή τύχη σε όλους !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India