Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η επιστροφή στις νίκες,τα 7000 μέλη της Λέσχης και ο...Φρέντι Αντού!

Που λες ψηλέ,σε μια δύσκολη στιγμή και μετά από τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Κύπελλο στα Τρίκαλα,τριπλό είναι το κέρδος για τον Άρη το περασμένο Σαββατοκύριακο.Το φράγμα των 7000 μελών έσπασε η Λέσχη φίλων Άρη,η ομάδα κέρδισε το τριποντάκι απέναντι στον Ατρόμητο και δείχνει να...κερδίζει και τα χρήματα από το συμβόλαιο του Αμερικανού Φρέντι Αντού!


Βρέθηκα λοιπόν στο γήπεδο καμιά ωρίτσα πριν την έναρξη του αγώνα για το καθιερωμένο... pre-game show με τους γύρω γνωστούς.Σε όλα τα πηγαδάκια έντονος ο προβληματισμός μιας και οι περισσότεροι (κι εγώ μέσα)περιμέναμε έναν Ατρόμητο κλεισμένο στην άμυνα με δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά φάουλ και όχι ιδιαίτερη διάθεση για μπάλα.Ο Δώνης όμως είχε διαφορετική άποψη και προσπάθησε να αιφνιδιάσει από την αρχή πιέζοντας τον Άρη ψηλά.Λίγο έλειψε να το καταφέρει όταν στον δεύτερο μόλις λεπτό Περόνε και Μπρίτο έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.Ο Άρης ανέβαζε σταδιακά την απόδοση του παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ένα πρώτο ημίχρονο που ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.

Το δοκάρι του Κάλβο στο 11 "ζέστανε" τον κόσμο,που παρά τη δεδομένη απογοήτευση από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έδωσε το παρόν ζητώντας από την ομάδα το γκολ.Ο Χαβίτο δεν άργησε να τους κάνει το χατίρι και με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 19ο λεπτό,έκανε το 1-0.Δεν άργησε να γίνει και το 2-0 στο 25ο λεπτό,αφού μετά από κόρνερ του Χαβίτο ο Λαζαρίδης έπιασε όμορφο μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.Ακολούθησε ένα δυνατό σου του Νεμπεγλέρα στο 35,ο Σηφάκης με δυσκολία έδιωξε σε κορνερ.Φοβερή εναλλαγή της μπάλας στο 39 μεταξύ Χαβίτο,Κόκε και Ρουίζ,όμως ο τελευταίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα τεράστιο...μηδενικό.Ο ένας δεν ήθελε και ο άλλος δεν μπορούσε.Ελάχιστες οι φάσεις στις 2 εστίες και το μόνο που θα θυμόμαστε είναι το...φασκέλωμα του Περόνε στον διαιτητή Σταθόπουλο.Να που περνάει η ελληνική νοοτροπία και σε ξένους που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα μας!! 2-0 το τελικό σκορ και δίκαιη επικράτηση του Άρη.

-Πολύ δυνατή η επιθετική γραμμή του Ατρομήτου(ο Καμαρά δεν είναι αλήθεια καλή περίπτωση για μεταγραφή;;;)και με ιδιαίτερες αδυναμίες στα μετόπισθεν με πολλά λάθη.

-7000 τα μέλη της λέσχης και συνεχίζουμε το πετυχημένο αυτό μοντέλο.

-Ο Φρέντι Αντού,έγραψε στο twitter τη λέξη "freeeee",προφανώς ενθουσιασμένος.Ακόμη βέβαια υπάρχουν λεπτομέρειες προς διευθέτηση.Όμως η λύση του συμβολαίου του και κατά συνέπεια ένα έξοδο λιγότερο για την ΠΑΕ είναι πιο κοντά από ποτέ!Ίδωμεν.

-Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν!Και αυτή η βραδιά έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη για τους κιτρινόμαυρους στο bayarena.Χωρίς κανένα άγχος και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

1 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Κρίμα για τον Φρέντυ. Τον θεωρώ σαφώς υπερτιμημένο, αλλά δεν είναι άμπαλος. Έδειξε ότι το ξέρι το τόπι, πατάει περιοχή, αλλά δυστυχώς δεν έπιασε.

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στις προπονήσεις, αλλά πραφανώς υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ενδεχομένως με τα αμυντικά καθήκοντα του Αντού.

Από κει και πέρα μακάρι η Λέσχη να γιγαντωθεί κι άλλο. Όσο περνάει ο καιρός επείοθμαι ολοένα και περισσότερο ότι η Λέσχη μπορεί να βάλει τα θεμέλια για ένα κυριολεκτικά διαφορετικό μοντέλο διοίκησης. Κι όλα αυτά ενώ κάποιοι κακοπροαίρετοι έγραφαν για την αποτυχία του Σκόρδα με τη Λέσχη.

Μακάρι να βρω την όρεξη να γραψω μια περιεκτική ανάρτηση περί Λέσχης Φίλων Άρη.

Καλό απόγευμα να έχουμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India