Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τα κακώς κείμενα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και μας άφησε περίεργες εντυπώσεις. Ξεκινάω από το ΟΑΚΑ. Ο sakisira είπε την άποψη του εδώ. Ως τώρα είχαμε συνηθίσει τον γηραιό με αμυντικό χαρακτήρα να μην χάνει εύκολα (6 ισοπαλίες και 2 μόνο ήττες), να μην τρώει γκολ αλλά να μην βάζει κιόλας.. Από 0-2 και παραλίγο 0-3...τελικά 4-2. Ο αμυντικογενής Ηρακλής που σε 10 αγώνες δέχτηκε 6 γκολ, έφαγε 4 γκολ στο ΟΑΚΑ. Ο γηραιός είχε την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο μπαμ αλλά μερικοί φαίνεται οτι δεν το πίστεψαν.

Πάμε στο Καραϊσκάκη. Ο betonias είπε την άποψη του εδώ. Στον ΠΑΟΚ έχω την εντύπωση... 
πως ορισμένοι παίχτες πιστεύουν πως είναι πάνω από τον προπονητή, απλά ο Χάβος τους είναι συμπαθείς και δεν τον υπονομεύουν. Όταν είσαι καλύτερος και τρως ένα γκολ από λάθος, δεν παίζεις ξύλο και δεν προκαλείς την αντίπαλη κερκίδα με χειρονομίες. Παίζεις την μπάλα που ξέρεις.

Στο Βικελίδης. Ο Άρης δεν έπρεπε να κερδίσει. Το γκολ της Κέρκυρας έπρεπε να μετρήσει. Πάλι οι κίτρινοι μετά το πρώτο γκολ άλλαξαν πρόσωπο. Απρόσεχτες πάσες, κακά τελειώματα... τσαπατσουλιά. Απαγορεύεται, για μένα, να παίζεις στην κορυφή της επίθεσης και να πλασάρεις στο κέντρο της εστίας. Ντροπή. 

Τέλος, εν συντομία.
H κυκλοθυμική ΑΕΚ to be continued!
Δεν ξέρω τι γίνεται στον κάμπο. Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Οι Βυσσινί ήταν σαφώς ανώτεροι.
Στην περίπτωση Ατρόμητος απορώ. Ίδια ομάδα με μικρές προσθήκες με πέρσι, ίδιος προπονητής με πέρσι, καλή πορεία πέρσι και Αλέν Ντελόν αποτελέσματα φέτος.

Όλο ανατροπές είναι η super league! Χμμμμ.......!          

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India