Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Champions League: Εκτιμήσεις (7/8 σωστά)

Ρωτήσαμε την κυρά Σουλτάνα να μας πει τι βλέπει στη μαγική σφαίρα για σήμερα. Χθες νομίζω πως τα ματς μαζί με μας στείλανε πολλούς μέχρι την Κούβα. Ρίχνουμε λοιπόν τα μεγάλα όπλα στη μάχη και η επιστήμη του υπερβατικού έχει το λόγο.


Group A
Tottenham - Werder Bremen: Οι γηπεδούχοι είναι σε εκπληκτική φόρμα και έχουν 7β. Οι Γερμανοί από την άλλη είναι τελευταίοι στον όμιλο με 2β και στα τελευταία παιχνίδια παραπατάνε. Εκτίμηση : νίκη της Tottenham.
Inter Milan - Twente: Η κατάσταση του γηπεδούχου δεν θυμίζει τίποτα από το ένδοξο παρελθόν. Έχει 7β και ισοβαθμεί με τους Άγγλους. Η Twente έχει 5β και θέλει...
 κάτι καλό, μήπως και κλέψει την μια προκριματική θέση. Εκτίμηση: νίκη της Inter που είναι μεγάλο ψάρι για τους Ολλανδούς.



Group B
Schalke 04 - O. Lyon: Το ματς είναι φωτιά. 9β οι φιλοξενούμενοι και 7β οι γηπεδούχοι. Αμφότεροι έρχονται από νίκες και έχουν την ψυχολογία στο ζενίθ. Ας ελπίσουμε οτι ο Ραούλ θα κάνει το χρέος του και ότι η άμυνα των Γάλλων θα σπάσει. Εκτίμηση: νίκη της Schalke με το βλέμμα στο από κάτω ζευγάρι.  

Hapoel - Benfica: Με 1β μόλις ο γηπεδούχος και 6β ο φιλοξενούμενος που φλερτάρει με την πρόκριση. Οι Εβραίοι κάνουν καλά παιχνίδια στην έδρα τους. Οι Πορτογάλοι εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατοί αφού δεν έχουν σκοράρει. Εκτίμηση: Κάτω από 2,5 γκολ.


Group C
Valencia - Bursaspor: Νομίζω πως οι Ισπανοί δεν θα έχουν πρόβλημα. Θέλουν απόψε νίκη και πρόκριση γιατί μετά πηγαίνουν στο Manchaster και οι ελπίδες για κάτι καλό εκεί τελειώνουν. Οι Τούρκοι είναι η απογοήτευση του ομίλου. Εκτίμηση: νίκη της Valencia.

Rangers - Man Utd.: Το ματς αυτό είναι κάπως λόγω εντοπιότητας. Ισόπαλη η πρώτη αναμέτρηση. 5β οι Σκωτζέζοι και 10β οι Άγγλοι που θέλουν απλώς 1β για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Δεν θα αγωνιστεί το αμυντικό δίδυμο των κόκκινων από όσο μαθαίνω (Vidic-Ferdinand). Εκτίμηση: να μην χάσει η United.


Group D
Rubin Kazan - Copenhagen: 3β η Rubin και 7β η Copenhagen. Ο γηπεδούχος σκόνταψε 2 φορές με τον ΠΑΟ και έχασε 4β συνολικά. Οι Δανοί στην αντεπίθεση κάνουν εύκολα γκολ. Εκτίμηση: κάτω από 2,5 γκολ.  

Panathinaikos - Barcelona: Φτάσαμε και στα δικά μας. Ο Θεός δεν νομίζω να κοιμηθεί. Ήρεμα μόνο μουτσάτσος γιατί έχετε και ντέρμπι και με τους μισητούς. Τα 8 γκολ στην Almeria ήταν πολλά? Εκτίμηση: νίκη των Blaugrana. 

Καλή επιτυχία σε όλους και καλή διασκέδαση.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Χαράλαμπε για δώσε το τηλέφωνο αυτής της Σουλτάνας ρε φίλε… ;-)

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India