Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Premier league: 3 δύσκολες νίκες.

19:30 Liverpool - West Ham
Ξεκινάμε από το θρυλικό Anfield. Οργή για τον τραυματισμό του Gerrard στο ματς της εθνικής που θα απουσιάσει περίπου 1 μήνα και ο Hodgson γνωρίζει οτι χωρίς αυτόν η ομάδα χάνει νεύρο. Έρχονται από ήττα με την Stoke και είναι στο μέσο της βαθμολογίας. Όποτε βάζουν το πρώτο γκολ χάνουν και ο Torres στις 5 αναμετρήσεις με τον φιλοξενούμενο σκόραρε 4 φορές. Η Ham είναι στο πάτο της λιγκας, έχουν να κερδίσουν εδώ και 7 ματς, δεν έχουν  νίκη εκτός έδρας και ίσως άξιζαν μία αλλά δεν σκοράρουνε με τίποτα. 5 γκολ στη σεζόν ως τώρα που είναι αρνητικό ρεκόρ. Εκτός έδρας έχουν να κερδίσουν από την περσινή πρεμιέρα. Δύσκολη νίκη για τους κόκκινους που πρέπει να ανέβουν βαθμολογικά.
  
15:30 Blackburn - Aston Villa

Αυρίο στο Ewood Park οι Rovers μετα την ήττα από την Tottenham αναζητούν το 3-ποντο που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά. Με 2 μόνο νίκες τα τελευταία 7 ματς, κάνει φοβερά 1α ημίχρονα αλλά το χαλάει στα 2α. Επιθετικά δεν σκοράρει αρκετά και νίκες της είναι οριακές παίζοντας κλειστό παραδοσιακό ποδόσφαιρο. Η νεανική Villa έρχεται από καταπληκτική εμφάνιση και ισοπαλία με την Man. Untd. έχει 1 νίκη και 4 ισοπαλίες σε 7 ματς και έχει την παράδοση με το μέρος της σε αυτή την αναμέτρηση. Αμφότερες είναι ομάδες του τελευταίου λεπτού. Κόντρα, θα επιλέγαμε νίκη του γηπεδούχου.

18:00 Fulham - Man City
Τελευταίος σταθμός το Craven Cottage. Αναμφίβολα το παιχνίδι της αγωνιστικής. Hughes εναντίον Mancini και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Οι αμυντικοί προσανατολισμοί της City δεν αρέσουν (0-0 με την Brimigham) αφου ναι μεν δεν δέχεται γκολ αλλά από την άλλη δεν σκοράρει. Κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρσι μόνο που έχει πετύχει 9 γκολ λιγότερα. Η Fulham με 1 νίκη και 5 ισοπαλίες σε 9 ματς φιλοδοξεί για κάτι καλό. Η προϊστορία δεν την ευνοεί αλλά ο προπονητής της έχει την συνταγή για νίκη από πρώτο χέρι. Δύσκολη νίκη για την City.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India