Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Καφές με κουλουράκι για τα επινήκια.

Καλημέρα και καλό μήνα μαραθωνοδρόμοι μου.
Παει και αυτό το ΣΚ, ήρθε η Δευτέρα και τα κεφάλια μέσα. Επειδή είχαμε καλά ταμεία συστήνω, ειδικά για σήμερα, και κουλουράκι κανέλας μαζί με τον καφέ. Πάμε να σχολιάσουμε την αγωνιστική που πέρασε. 
Για το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ τα είπαμε. Εδώ θα ήθελα να σχολιάσω για τα 12χρόνα που έχουν οι δύο σύλλογοι για προέδρους. Λες και είμαι 1η γυμνασίου και ακούω παιδάκια να μιλάνε.Τι άστοχες δηλώσεις έκαναν μετά το ντέρμπι? Συγκρούονται με τη λογική!

Οι Νεοσμυρνιώτες πριν το ματς ήταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς κέρδισαν οι Σέρρες, αλλά κέρδισαν και αυτοί με τη σειρά τους την κυκλοθυμική ΑΕΚ και...

 τα ισορρόπησαν. Τα δύσκολα δεν τελείωσαν καθώς την άλλη αγωνιστική ανηφορίζουν στο Καραϊσκάκη.

Στην Πάτρα, η Τρίπολη έκανε το 2πλό με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Κρίμα για τους Φαίακες διότι οι συνεχόμενες μετακινήσεις, καθώς δεν έχουν έτοιμη την έδρα τους, τους κόστισαν. Το είπαμε οτι αυτά συνεχή ταξίδια θα τους σπάσουν τα νεύρα. 

Στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ έκανε και αυτός ανατροπή στο 94΄. Βούλωσε μερικά στόματα που ήταν έτοιμα να κράξουν. Ο "Τέλης" πλήρωσε την παθητικότητα που έχει κατά βάση το παιχνίδι του.

Τα λιοντάρια έκαναν την έκπληξη και με καταπληκτικό γκολ πήραν την νίκη από τους Αργοναύτες. Οτι και να πω για αυτό το ματς θα είναι επιλήψιμο.

Στον κάμπο η ΑΕΛ δείχνει να ξυπνάει, πήρε την νίκη και βούλιαξε βαθμολογικά την κακή Ξάνθη. 

Στη Σαλονίκη είπαμε οτι ο Ηρακλής δεν τρώει εύκολα γκολ και επιβεβαιωθήκαμε. Δεν βάζει επίσης αλλά στο ματς με τον Βόλο μοίρασε τους βαθμούς και το θέμα έκλεισε εκεί με λίγη γκρίνια. Θέμα τύχης...θέμα τακτικής...θέμα ικανότητας?

Τέλος, στο Βικελίδης οι κίτρινοι πήραν την νίκη με καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος στην άμυνα είχε και έχει σοβαρό θέμα. Ούτε να κλειστεί δεν μπορούσε όταν ακόμη το σκορ ήταν 0-0. High-light το παιχνιδιού η μούτζα του Περόνε στο διαιτητή. Έμαθε και αυτός!

Θα δώσουμε και προγνωστικά για τις εκλογές την άλλη Κυριακή!!! :-Ρ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India