Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Super league: 11η αγωνιστική-2η πράξη

15:00 Ατρόμητος - Εργοτέλης

Χωρίς τους Σαμπού και Βινιάλ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Εργοτέλη ο Ατρόμητος. Ο Δώνης θέλει ανάλογη εμφάνιση με αυτή στη Ν. Σμύρνη (0-1) έχοντας την ψυχολογία της ομάδας του στα υψη. Στον αντίποδα εκτός βρίσκονται για τον Εργοτέλη, οι Καβουσάκης, Μπερτόσα, Κανδηλάκης και οι τραυματίες Αλεξόπουλος, Τζούνιορ Βερπακόφσκις. Ο Καραγεωργίου ζητάει την υπέρβαση και η τακτική, οι σέντρες ακριβείας και τα τελειώματα κυριάρχησαν στις προπονήσεις τους. Από 1 νίκη αμφότεροι σε 5 ματς, 5β πάνω ο φιλοξενούμενος στο περσινό αντίστοιχο σημείο. Νίκη για τον Ατρόμητο που αν δεν πάρει το 3-ποντο μπαίνει σε μπελάδες καθώς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου παίζει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και Καβάλα.
    
17:15 Άρης - Κέρκυρα 
Στο Βικελίδης ο αποδεκατισμένος Άρης με τους Πρίττας, Χαβίτο, Λίμα, Χουάνμα, Τσεζνάουσκις, Ρονάλντο να απουσιάζουν υποδέχεται τους επίσης αποδεκατισμένους Φαίακες.  Στην διάθεση του Τεννέ δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Ιωάννου, Μίχος και Λαμπρόπουλος, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Γκουστάβο. Το ματς αξίζει να το παίξεις ισοπαλία λόγω συντελεστή και λόγω της αδυναμίας του γηπεδούχου να σκοράρει. Επιλέγω τη νίκη των κιτρίνων επειδή είναι πίσω στη βαθμολογία.


17:15 Λάρισα - Πανιώνιος
Τελευταίο ματς στο Αλκαζάρ. Συγκίνηση για του Λαρισαίους που θα κατακλύσουν το γήπεδο. Χωρίς πολλά προβλήματα ο Παπακώστας που βλέπει τους Βυσσινί να ρολάρουν καλά. Χωρίς τους τραυματίες Κουμορτζί, Βαρό, Τσότσαλιτς και τον Βαζ Τε αλλά με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε η αποστολή του Πανιωνίου για την Λάρισα μαζί με 300 φιλάθλους. Τα πράγματα στην πλατεία είναι μη χειρότερα. Δεν με πείθει η ισοπαλία του Πανιώνιου με τόσες απουσίες, χωρίς κόουτς και με τον Τσακίρη...Αλέκο. Άσσος για την Λάρισα στο αποχαιρετιστήριο πάρτι. 


19:30 Καβάλα - ΑΕΚ
Η Καβάλα αναγεννημένη με νεο προπονητή και με τον Ψωμιάδη στο τιμόνι θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Καταλαβαίνεται! Η ΑΕΚ είναι ομάδα ψυχολογίας κυκλοθυμική και απρόβλεπτη. Προσωπικά όλα τα βλέπω ανοιχτά. No bet. 


19:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Δεν θα πω πολλά για το ντέρμπι. Είναι γνωστή η κόντρα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμμία σχέση με πέρσι, παίζει την καλύτερη μπάλα αλλά πελαγώνει στα μεγάλα ματς. Ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα αήττητο σερί με τον Χάβο όμως είναι στον αυτόματο πιλότο εδώ και καιρό και η διάθεση των παικτών καθορίζει το αποτέλεσμα. Ο δικέφαλος είναι στάσιμος προπονητικά από πέρσι έχει όμως δεμένο σύνολο που παίζει με κλειστά μάτια τη τακτική Σάντος. Νίκη για τον Ολυμπιακό... εύκολα ή δύσκολα.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India