Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Premier league: 3 κομβικά ματς

14:45 Aston Villa - Man Utd
Ξεκινάμε από το Villa Park. Εδώ ο γηπεδούχος μετράει 10 παίχτες σχεδόν εκτός μάχης, ενώ ο φιλοξενούμενος θα έχει απόντες τους Scholes και Evra (μάλλον) από το ντέρμπι με την Man. City συν τους τραυματίες. Το ματς έχει και μία κόντρα προπονητών καθώς ο Gerard Houllier συναντά τον Sir Alex Ferguson μετά την θητεία στη Liverpool. Οι χωριάτες έρχονται από νίκη 3-2 στο 94΄επί της Blackpool ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν 2β στο ντέρμπι με τους συμπολίτες. Η Villa είναι στη μέση της βαθμολογίας έχει νεανική ομάδα ενώ τα αστέρια της είναι οι επιθετικοί  Downing και Heskey. Η United συνεχίζει αήττητη και κάνει συνεχώς over πλην εξαιρέσεων. Η προϊστορία, το κυνήγι του τίτλου και το Χ με την City οδηγούν σε νίκη των φιλοξενούμενων.   
    
17:00 Newcastle v Fulham
Στο St James' Park μεταφερόμαστε εκεί που ο γηπεδούχος είναι αλλοπρόσαλλος...
 Ήττα εντός από την Blackburn προσφάτως και ο χαρακτηρισμός "ικανός για όλα" τον αντιπροσωπεύει πλήρως. Τα πράγματα είναι απλά, η Fulham δεν χάνει εύκολα (3 μονο ήττες από κορυφαίες ομάδες) αλλά επιθετικά και ειδικά στα εκτός δεν τρομάζει κανέναν. Η ισοπαλία είναι το φόρτε της. Εδώ όμως έχουμε τον γηπεδούχο να θέλει την νίκη διακαώς και τον Carroll να σκοράρει για την πλάκα. Νίκη για την Newcastle.
  
19:30 Stoke v Liverpool
Τελευταίος σταθμός το Britannia Stadium. Ο γηπεδούχος είχε ένα καλό αποτέλεσμα με 3-2 επικράτηση επί της Birmingham. Η έδρα του δεν φοβίζει καθώς 5 από τις 12 φορές οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα. Η Liverpool μας έχει γονατίσει, θέλει πολύ δουλειά ακόμη, ενώ προηγήθηκε νωρίς με τον αναγεννημένο Torres ισοφαρίστηκε από την Wigan και παραμένει σε κατάσταση αφασίας. Πιστεύω στην φανέλα της ομάδας, στο μέταλλο του αρχηγού της (και στον Σωτήρη!) και νομίζω ότι έστω και δύσκολα θα πάρει την νίκη.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India