Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σχολή ανορθόδοξου ποδοσφαίρου.

Καλημέρα μαρτυρικέ οπαδέ.

Άλλη μία αγωνιστική ολοκληρώθηκε στο πιο σούπερ υπέρ-πρωτάθλημα του κόσμου (μη πω του γαλαξία), την super league! Τα είχε όλα τιτανομέγιστε... εκτός από ποδόσφαιρο. Διαμαρτύρονται οι κακόψυχοι οτί η Ελλάδα δεν είναι ποδοσφαιρική σχολή. Λάθος, απαντώ και εξηγούμε! Στον στρατό το πιο δύσκολο σχολείο είναι αυτό του ανορθόδοξου πολέμου. Μαθαίνεις να πολεμάς χωρίς μέσα, στις χειρότερες συνθήκες με τον πιο αντισυμβατικό τρόπο, είναι το είδος μάχης με μη συμβατικά μέσα και τακτική σε αντίθεση με τον ορθό. Ε, δεν καταλαβαίνεις που το πάω...


Είδες, τρίπλα στο καπνογόνο και γκολ. Παγκόσμια πρώτη για τα μάτια σου μόνο. Τι διαμαρτύρεσαι? Ποιος άλλος θα το έκανε αυτό?

Είδες, κύριο από το τεχνικό team των Σερρών να μπαίνει μέσα στο γήπεδο επειδή είδε την μπάλα να κυλά έξω από αυτόν (?!), μετά είπε να γίνει ball-boy και μετά έπεσε επειδή επιτέθηκε (όπως ισχυρίστηκε) από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, σε 35΄εξ αναβολής αγώνα λόγω ομίχλης! Καλό? 

Είδες ξύλο στη φυσούνα του Βόλου μεταξύ παιχτών με Μπέο-Μάκη, πυροσβέστες.

Εν κατακλείδι, ποια είναι η σχολή του ελληνικού ποδοσφαίρου?
Στην Ελλάδα οι ομάδες μπορούν από τα 90΄ του ματς να παίζουν μπάλα μόνο τα 15΄. Μπορούν μετά την επίτευξη ενός μόνο γκολ να συμβαίνουν τα πάντα μέχρι την λήξη του αγώνα όπως να ανοίγουν μπεκ, να σβήνουν τα φώτα, να τραυματίζονται παίχτες, να χάνονται μπάλες, να εισβάλλουν φίλαθλοι,  να πετάγονται αντικείμενα κτλ, και να κρατάνε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους. Θα μπορούσε κάποιος να πει ευγενικά οτι έχουμε μεγάλη σχολή αμυντικού ποδοσφαίρου. 

Η αλήθεια όμως είναι οτι έχουμε μεγαλύτερη σχολή αντί-ποδόσφαιρου, την σχολή ανορθόδοξου ποδοσφαίρου!

ΥΓ: οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι...τυχαία.



  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India